Pronájem bytu 2+kk, 72 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Slatina

Hledáte k dlouhodobému pronájmu zařízený byt, kde to ještě voní novotou a čistotou a náleží k němu venkovní parkovací stání přímo u bytového domu? Tak, tato nabídka je ideální volba právě pro Vás!

Exkluzivně vám nabízím k pronájmu byt 2+kk se šatnou, balkonem a vlastním parkovacím stáním. Užitná plocha bytu včetně balkonu, sklepní kóje a parkovacího stání je 72,3 m2, podlahová plocha bytu je 51,5 m2. V ceně nájemného je i optická přípojka internetu 100Mbit/100Mbit a přípojka na společnou anténu TV. K bytu můžete využívat i sklepní kóji.

Byt je vhodný pro 1-2 osoby. Nachází cca 15 minut MHD od centra Brna ve velmi klidné ul. Bučkova ve 4 NP cihlového bytového domu, který byl zkolaudován v roce 2018. Parkovací stání se nachází z boku bytového domu.

Velký obytný pokoj je vybaven kuchyňskou linkou s digestoří, indukční varnou deskou, elektrickou troubou, ledničkou s mrazákem, mikrovlnou troubou, barovým pultem, kuchyňským stolem se 4 židlemi. K užívání máte k dispozici sedací soupravu, konferenční stolek a držák na TV. Z tohoto pokoje je vstup na balkon, kde si můžete po práci v klidu vychutnat dobrou kávu a relaxovat u výhledu do zeleně.
V samostatném pokoji je vestavěná skříň a manželská postel. Prostorná šatna o výměře 2,2 m2 Vám nabízí dostatek úložného prostoru.
Sociální zařízení je moderní s vanou a sprchovou zástěnou, umyvadlem se zrcadlem, pračkou a toaletou. Je zde umístěn i elektrický bojler, který Vám bude ohřívat teplou vodu. Topíte si elektrickými přímotopy, kterou jsou na stěnách místností.

Orientační výměra prostor:
Obytný pokoj s kuchyňským koutem 27,6 m2
Pokoj 12,8 m2
Předsíň 4,2 m2
Šatna 2,2 m2
Sociální zařízení 4,7 m2
Balkon 3,8 m2
Parkovací stání 15,0 m2
Sklepní kóje 2,0 m2

Měsíční náklady na bydlení:
16 000,- Kč nájemné - v ceně je parkovací stání, přípojka na internet 100Mbit a TV
4 000,- Kč zálohy na energie a služby

Při podpisu Nájemní smlouvy je nutné uhradit 20 000,- první nájemné včetně záloh na energie a vratnou kauci ve výši 16 800,-Kč.
Provize RK je 20 400,- Kč včetně DPH a je splatná při podpisu Rezervační smlouvy.

Občanská vybavenost/okolí:
Městská část Brno-Slatina nabízí kompletní občanskou vybavenost – mino jiné je nedaleko restaurace Fat free, klimatizovaná sportovní hala X aréna, škola, školka i klasické restaurace. Kousek od domu je Brněnka, kde si můžete v klidu nakoupit nebo nedaleko máte k dispozici Penny, Albert, LIDL či Kaufland. V blízkosti je zastávka MHD, odkud jste za 15 minu v centru města, věřím že oceníte i výborné napojení na D1 a D2. K volnočasovým aktivitám Vás budou lákat procházky do vyhlášeného Mariánského údolí či na Klajdovku.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat si nájemníky podle jím zvolených kritérií.
Zavolejte mi o objednejte si svůj čas prohlídky. Prohlídkový den je v úterý 20.6.2023. Nastěhování je možné ihned.

Číslo nabídky:367636Plocha užitná:72
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:5
Podkategorie:

2 + kk

Jednotka:za měsíc
Stav objektu:novostavbaBudova:cihlová
Telekomunikace:InternetVlastnictví:

osobní

Doprava:dálnice, silnice, MHD, autobus

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 125 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V březnu 2024 jsem byla nejlepším makléřem naší kanceláře DELUX a nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 18-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom 2 _březen Diplom -březen Diplom_202310 100_percent 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.