Prodej rodinného domu, 112 m2, Vanovice

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

1 500 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Vanovice

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím k prodeji rodinný dům v obci Vanovice, okres Blansko. Jedná se o cihlový objekt přízemního typu k němuž náleží zemědělská stavba. Dům je napojen na elektřinu, kanalizaci i obecní vodovod. Celková zastavěná plocha činí 242 m², užitná plocha cca 112 m² a celková plocha parcely dosahuje 533 m². Stav objektů je určen ke kompletní rekonstrukci či demolici.

Obec Vanovice se nachází v okrese Blansko v Jihomoravském kraji. Žije zde 565 obyvatel. Obec se dělí na dvě části, vlastní Vanovice a vesnici Drválovice. V obci je malotřídní základní škola spojená se školou mateřskou.

Uvedené výměry jsou pouze orientační.

Budu se na vás těšit při prohlídce tohoto rodinného domu.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Číslo nabídky:388767Plocha užitná:112
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:ŠpatnýBudova:Cihlová

O mně

 

K realitám jsem se dostala v době, kdy jsem řešila těžkou životní situaci. Práce s nemovitostmi byla vždy mým snem a v době, kdy jsem hledala takovou práci, abych byla časově nezávislá kvůli dětem, přišla nabídka z RE/MAX Delux. Koncept RE/MAXu, který je založený na neustálém vzdělávání a mnohaletých zkušenostech mě uchvátil natolik, že jsem neváhala. Chci pomáhat lidem a to se mi splnilo, pomáhám lidem plnit sny o bydlení, což je základ pro jejich pohodu a štěstí.

 

Práce s realitami není jen práce, je to životní styl, neustálé řešení nových a nových situací spojených s prodejem a převodem nemovitostí. A to mě moc baví, žádný stereotyp. Ke každému klientovi přistupuji individuálně s ohledem na jeho potřeby.

 

Pokud i Vy chcete prodat svoji nemovitost v co nejkratším čase a za co nejvyšší cenu, tak mě neváhejte kontaktovat. Ráda si s Vámi domluvím osobní schůzku, na které probereme veškeré možnosti spolupráce :)

Lada Peková

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.