Prodej apartmánu, 959 m2, Mikulov
Informace u makléře

Mikulov

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím soubor nemovitostí, který zahrnuje tři budovy sloužící k ubytování a provozování vinařství. Tyto se nachází ve vinařském městě Mikulov na Ulici Gagarinova, která leží přímo na hranici chráněné přírodní rezervace a vrchu Turold. Celková plocha pozemků je 1735m2.

Hlavní budova, je dvoupodlažní s tím, že v 1.NP se nachází klimatizovaná vinotéka s letní terasou a zázemím o velikosti 70,4m2. Dále je zde umístěna vinařská výroba sestávající z lisovny, sklepů s řízeným kvašením a chlazeného archivu lahví, výroba je kompletně v nerezu.
Hala (lisovna) má 82,3m2, velká garáž 36,4m2, malá garáž 21m2, archiv lahví 26,2m2, hlavní sklep s tanky 40,2m2 a zadní sklep se sudy 76,3m2. Celková užitná plocha 1.NP je 369,6m2

Ve 2.NP se nachází klimatizovaný byt o dispozici 4+1 s balkonem, velkou terasou a zastřešeným venkovním posezením s krbem o celkové ploše 183,4m2. Dále jsou zde umístěny 2 klimatizované apartmány s kuchyňským koutkem a sociálním zázemím každý až pro 3 osoby. Apartmán č.1 - 26,9m2 a apartmán č. 2 - 32.7m2 se společným venkovním posezením.

Domek se zahradou s vlastním příjezdem umístěný nad hlavní budovou má zastavěnou plochu 78m2. Zde je umístěn apartmán č. 3 pro 6 osob o dispozici 2+1 - 54,1m2. Před apartmánem je umístěno příjemné posezení a zahrádka. Součástí nemovitosti je oddělená část 22m2 s pergolou a letní místností se sociálním zařízením a kuchyňským koutkem využívaná majiteli s možností pronájmu.

Na hlavní budovu společným dvorem, navazuje další dvoupodlažní budova jejíž součástí jsou 3 apartmány.
V 1.NP jsou 2 jednopokojové mezonetové apartmány s kuchyňským koutem a sociálním zařízením - apartmán č. 4 - 30,8m2 pro 5 osob a apartmán č. 5 - 38m2 pro 4 osoby. Dále je zde posilovna, vinný sklep se zázemím pro degustace a sklad vína. Tyto prostory jsou součástí apartmánu nacházejícího se ve 2.NP.
Apartmán č. 6 ve 2.NP má dispozici 5+1 a celkovou plochu 201,1m2. Kapacita je celkem 10 osob. Je moderně zařízen, koupelna je vybavena vanou i sprchovým koutem a infrasaunou. Jedna z ložnic má vlastní toaletu a sprchový kout. Celková kapacita apartmánů je až 31 osob.

Nemovitosti jsou napojeny na veškeré sítě a jsou vybaveny klimatizačními jednotkami. U dvou z budov je možné vybudovat půdní vestavbu. Celková užitná plocha všech nemovitostí je 959m2. Celková plocha pozemků je 1735m2 a zastavěná plocha je 668 m2.

Součástí je vinařství Turold Mikulov s kompletním vybavení včetně vinařské techniky, jedinečná ochranná známka vinařství, webové stránky a domény.
Dále také dvě vinice o celkové ploše 7282m2, které se nachází na jihozápadním svahu v katastru Mikulova v trati Brněnská. Přímo v jedné z vinic stojí vojenský bunkr se zastavěnou plochou 54m2 , který je velice dobře komerčně využitelný, např. k degustacím apod.
Vinice jsou osázeny odrůdami Rulandské šedé a Chardonnay.

Taková nabídka se v Mikulově nevyskytuje často, proto neváhejte a kontaktujte mě pro více informací nebo domluvení prohlídky.

Číslo nabídky:382445Kategorie:

Komerční

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2
Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 V, 400 VStav objektu:Velmi dobrý
Topení:ústřední plynovéBudova:Cihlová

O mně

 

Reality jsou můj život a spokojenost klientů je na prvním místě!

 

Za dobu mé dlouholeté, více jak dvacetileté praxe v této oblasti dokážu pochopit potřeby klientů a pomoci jim s jejích představami, ať už je to bydlení nebo prostory k podnikání. Pomoci při řešení různých životních situacích, jako je například dědické řízení, vyrovnání manželů apod.

 

„Díky důvěře klientů jsem byl v posledních pěti letech za svoji práci oceněn titulem 100 % Club“

 

Velice důležitý je i právní stav každé nemovitosti, zejména soulad se „Stavebním zákonem“. Velice rád každému podám pomocnou ruku i při řešení těchto záležitostí.

 

Nejvyšší odměnou pro mě je, když mě spokojený klient doporučí své rodině, přátelům nebo známým. V tu chvíli vím, že moje práce má smysl. Realitní činnost je především o práci s lidmi, jejich představami a potřebami! Velice rád každému pomohu při prodeji nebo pronájmu jeho nemovitosti.

Pavel Vlček

Makléř

Certifikáty

realitn_profesion_l_cmyk 100_percent 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 5_let_v_si_ti 195x200_rmx_silver Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.