Prodej bytu 2+1, 55,8 m2, Brno

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

4 790 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Brno , Brno-sever

Ve výhradním zastoupení nabízím ke koupi byt o dispozici 2+1 s balkonem v panelovém bytovém domě na ulici Haškova v městské části Lesná v Brně. Byt se nachází v předposledním 7. podlaží, okna bytu jsou situována na jih, což přináší výhodu v podobě výhledu na střed Brna.

Byt je v původním stavu, nabízí tak možnost novému majiteli, aby si jej zrekonstruoval zcela podle svých představ. Inspirovat se můžete předloženými vizualizacemi. V bytě jsou dva neprůchozí pokoje o shodných rozměrech orientačně 18,25 m2 a kuchyň o rozměru 8,25 m2. K tomu můžeme připočítat balkon o přibližném rozměru 3 m2 a sklepní kóji o rozměru 1,95 m2. Dle prohlášení vlastníka je celková podlahová plocha 55,8 m2.

SVJ hospodaří dobře a má vytvořenou rezervu na opravy.

Předpis měsíčních úhrad (provoz a správa objektu, teplo, vodné a stočné apod.) činí 6865,- Kč. Jelikož není byt obýván, jsou nastaveny platby za plyn jen 210,-Kč a za elektřinu jen 250,-Kč.

V těsné blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, přitom je příroda na dosah ruky. Lesná patří k vyhledávaným lokalitám v rámci Brna, a nutno říci zcela oprávněně.

Energetická náročnost budovy uváděna třída C, tedy úsporná.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Číslo nabídky:385230Plocha užitná:53.85
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:7
Typ:

Prodej

Počet podlaží:8
Podkategorie:

2 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:Před rekonstrukcíTopení:ústřední dálkové
Budova:PanelováVlastnictví:

Osobní

Doprava:silnice, MHD, autobus

O mně

Po více jak 15 letech v bezpečnostním sboru jsem z manažerské funkce odešel do světa realit, který mne uchvátil a pracuji v něm s radostí. Z původního působiště jsem si přinesl profesionální přístup, morální a etické standardy, kterých se držím. Co slíbím, to dodržím.

 

Prodej nemovitostí je často navázán na životní etapy, které jsou náročné a ne vždy příjemné, a proto se Vám ode mne dostane lidského a čestného přístupu, který si zasloužíte.  Mým cílem je spokojený klient. Své jméno jsem spojil s RE/MAX, protože se jedná o jednu z nejsilnějších značek na trhu s proklientským etickým kodexem.

 

Aby se Vaše nemovitost výhodně prodala, vytvořím dle domluvy a potřeby prezentaci nemovitosti (profesionální fotografie, videoprohlídka, 2D a 3D půdorysy, 3D návrhy, záběry z dronu, vizualizace). Inzerát vložím na nejnavštěvovanější realitní servery, zacílím jej na potenciální kupující, abych Vaši nemovitost prodal za nejvyšší tržní cenu. Budete ode mne dostávat pravidelné reporty ohledně zájmu o nemovitost a o proběhlých prohlídkách. Právní stránku převodu nemovitosti pak dokončíme s advokátní kanceláří.

 

Pro Vás to znamená, že od začátku budete o všech krocích vědět, ale starosti s tím spojené přenecháte na mně.   

Mgr. Petr Hladký

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.