Prodej penzionu, 102 m2, Novosedly

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

4 090 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Novosedly

Jste rádi v srdci jižní Moravy, kde se projevy bohatých a pestrých lidových tradic snadno vnímají v každém okamžiku?

Nalezli blízkost bohatých lidových tradic, které ožívají v každodenním životě?

Pokud hledáte kouzelné místo svou jedinečností a polohou, nebo atraktivní investiční příležitost, toto prostředí má co nabídnout.

V Novosedlech a okolí si můžete vychutnat volné chvíle objevováním malebných vinic, procházkami v přírodě či cyklovýlety po okolních stezkách. Lokální vinaři vám rádi představí svá kvalitní vína, a to v krásném venkovském prostředí.

Dovoluji si vám představit projekt rozestavěného penzionu, který vám dovolí si jej dotvořit dle svých vlastních představ a snů.

Penzion se nachází v klidné části obce Novosedly u vinařské cyklostezky.
S dispozicí 3+kk vám nabídne užitný prostor o ploše 102 m2 a podlahové ploše 53,25 m2.

1. NP a podkroví:
Společenská místnost: 21,8 m2
Ložnice: 10,8 m2
Pokoj: 10,8 m2
Koupelna: 4,2 m2

Součástí je kvelbený vinný sklep, který je zasazen do svahu, připraven jako lisovna, k archivaci a degustaci vína.
Prostor penzionu poskytne ubytování až pro 6 osob.

Jedná se o projekt pro společné povolení stavby. Řešený projekt je v souladu s platným územním plánem obce Novosedly.
Přístavba a stavební úpravy stávajícího vinného sklepa s platným vydaným závazným stanoviskem přístavby a stavebních úprav stávajícího sklepa v obci Novosedly.
Objekt se nachází v zastavěném území obce.

Předmětem projektové dokumentace a souhlasným vyjádřením z roku 2021 je přístavba, nástavba a stavební úpravy stávajícího sklepa, kde bude zbudována nová lisovna pro osobní užití investora, v 1NP a podkroví bude vybudován apartmán ke komerčním účelům.
Stavba bude připojena na místní vodovodní řád, elektro NN a splaškové odpadní vody budou vedeny do stávající vyvážecí jímky.

Objekt zděný z keramických tvárnic Porotherm s kontaktním zateplením z EPS 70 F, zastřešení bude řešeno jako sedlová šikmá střecha se sklonem 35°, taška červená, keramická pálená.
Dle platné projektové dokumentace objekt bude vytápěn pomocí podlahového elektrického vytápění nebo pomocí elektrokotle. V lisovně 1NP bude umístěn krb na dřevo.

K dispozici je také materiál k dokončení stavby, a to paleta betonu, vnitřní omítky a lepidla.

Půdorys vinného sklepa a lisovny – 48,68 m2
Půdorys podkroví – 53,25 m2

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl předložen. V souladu s právní úpravou proto uvádím energetickou třídu G.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Investiční příležitost se zde naskýtá v podobě penzionu, který může být pro vás zajímavým projektem.

Novosedly a jejich okolí otevírají pestré možnosti pro aktivní odpočinek v přírodě a na cyklistických stezkách.

Užijte si kouzelnou krajinu, objevte malebné vinice a ochutnejte výjimečná místní vína. Procházky přírodou a návštěva vinných sklípků zde patří mezi oblíbené aktivity.

Domluvte si svůj čas prohlídky.
Budu se na Vás těšit.

Andrea Vašíčková
Remax Delux

Číslo nabídky:382348Plocha užitná:102
Kategorie:

Hotely, penziony a restaurace

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:Velmi dobrýBudova:Cihlová

O mně

Jmenuji se Andrea Vašíčková a jsem certifikovaná realitní makléřka u společnosti  Remax Delux. Obchodní činností, v oblasti investic a komunikaci s klienty se věnuji již od roku 2008, kdy se propojení profesní zkušenosti , empatie a naslouchání ke klientům stala moji nesmírnou vášní.

 

Vždy jsem s upřímností vnímala, že má práce s lidmi je zároveň i mým posláním a naplněním, a v popředí toho je především a vždy Vaše spokojenost, vzájemná důvěra i respekt. A stejně tak bude i po celou dobu mé spolupráce s Vámi.

 

Každého z nás provází osobitý životní příběh, který je zcela jedinečný. S těmito příběhy jsou velmi úzce spjaty i nemovitosti, a proto je velmi důležité, aby každý Váš byl tím výjimečným. Bude mi tedy nesmírnou ctí být tady právě pro Vás s pomocí, splnit si Váš sen o bydlení. Při výběru s hledáním nového domova, místa, které je pro nás tak velmi důležité nebo při prodeji Vaší nemovitosti.

 

Mým cílem bude vždy prvořadý zájem o Vás, o Vaši spokojenost se společným sdílením Vašich potřeb, příběhů i samotného naplnění  Vašeho očekávání. Od samého počátku naší vzájemné spolupráce, až po s pečlivostí zrealizovaný úspěšný obchodní případ, s tím spojeny i veškeré nezbytné právní úkony a služby.

Bc. Andrea Vašíčková

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk 195x200_RMX_Aukcni_specialista rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.