🏡70_Delux podcast 🔴 Jak se stát skutečně úspěšným realitním makléřem❓ Na co si dát na začátku pozor❓

Rozhovor s 👉 Ivanem Přepechalem, ředitelem kanceláře a 👉 Tomášem Šimkem, majitelem realitní kanceláře RE/MAX Delux = na téma: Jak se stát úspěšným realitním makléřem❓😊

Co se dozvíte v našem rozhovoru❓

Jaké aktivity byste měli plnit
Kolik byste měli investovat do marketingu
Jak moc je důležitý mentor
Kdy úspěšným nebudete
Jak si správně vybrat realitní kancelář kde začít
Kdy vyděláte první peníze
Jaké prvotní znaky o vás vypovídají že budete úspěšný
Kolik hodin denně budete ze začátku pracovat

Odpovědi na tyto otázky a mnohem více se dozvíte v tomto video Delux podcastu ✔️

Video verze podcastu

Audio verze podcastu

 

O mně

 

V realitách pracuji již několik let. Svou práci, která splňuje vše, co jsem očekávala, jsem spojila se značkou známou na celém světě, protože je zárukou priorit, které i já v životě uznávám: profesionalitou, spolehlivostí, etickým a férovým jednáním. Proto byl RE/MAX  a kancelář RE/MAX Delux v Brně jasnou volbou.

 

Každý obchodní případ, prodej, koupě i pronájem nemovitosti, je spojený s jiným životním příběhem. Snažím se, aby mí klienti cítili důvěru, bezpečí a měli jistotu, že pro ně udělám maximum a že jejich příběhy, sny a přání, mě skutečně zajímají. Mí klienti oceňují nejen profesionalitu, vzdělání v oblasti práva, ekonomie, nových technologií a časovou flexibilitu, ale i empatii, s jakou k nim přistupuji.

 

To, že se ke mně klienti vrací a doporučují mě svým blízkým a přátelům je pro mě největším oceněním.

 

Práce s lidmi, kterým pomáhám projít náročným procesem prodeje či pronájmu nemovitostí bez starostí a k jejich maximální spokojenosti, mě opravdu naplňuje.

 

Energii, kterou vkládám do své práce, čerpám i ze své rodiny. Jsem maminkou 2 kluků. Starší má již vlastní rodinu, mladší studuje na brněnském gymnáziu a je aktivním sportovcem. I díky tomu většinu volného času věnuji právě vnoučátkům a fandění na baseballových turnajích.

Bohdana Polgárová

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný makléř ISO_detail_1.1 Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.