Prodej pozemku pro bydlení, 279 m2, Říčany
Nedostupné, nevolat

Říčany

Ve výhradním zastoupení majitelů vám nabízíme k prodeji stavební pozemek o celkové rozloze 279 m2 se schváleným stavebním povolením a projektem na výstavbu nového domu, je vydáno i demoliční povolení.
Pozemek skýtá dostatek prostoru pro krásný dům, zahradu, posezení s rodinou při odpočinku nebo grilování, dětské hřiště či bazén.

Pozemek se nachází v klidné části Říčan, které se rozkládají pouhých 20 km západně od Brna, jejich východní část splývá s Ostravačicemi. Na stránkách obce je krásný nápis….starobylá ves v malebném kraji Pohádky máje….A přesně tak se tady budete cítit.

Krásná příroda vybízející k procházkám, klidné prostředí a zároveň veškerá občanská vybavenost. V obci najdete školku, školu, uměleckou školu, jazykovou školu, poštu, kulturní dům, zdravotní středisko, obchody, restaurace i hotely.
Pro vaše děti jsou tu dětská hřiště. Pro starší děti (a nejen pro ně) sportovní hřiště, posilovnu, zimní bruslení, přírodní koupaliště-biotop, tenis, beach volejbal. Do dění obce vás vtáhnou dobrovolní hasiči, biatlonový klub, svaz chovatelů a zahrádkářů, místní mažoretky, divadelní soubor a několik sportovních klubů.

Obec je plně plynofikována, má vlastní vodovod, splaškovou kanalizaci, sběrný dvůr a věnuje se ve velké míře i ekologii.

Splňuje toto vše vaše představy o místě, kde by jste chtěli se svou rodinou vybudovat nový domov?
Pak mě neváhejte kontaktovat, ráda vám zodpovím všechny vaše dotazy a potkám se s vámi na osobní prohlídce.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:327757Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V

O mně

 

V realitách pracuji již několik let. Svou práci, která splňuje vše, co jsem očekávala, jsem spojila se značkou známou na celém světě, protože je zárukou priorit, které i já v životě uznávám: profesionalitou, spolehlivostí, etickým a férovým jednáním. Proto byl RE/MAX  a kancelář RE/MAX Delux v Brně jasnou volbou.

 

Každý obchodní případ, prodej, koupě i pronájem nemovitosti, je spojený s jiným životním příběhem. Snažím se, aby mí klienti cítili důvěru, bezpečí a měli jistotu, že pro ně udělám maximum a že jejich příběhy, sny a přání, mě skutečně zajímají. Mí klienti oceňují nejen profesionalitu, vzdělání v oblasti práva, ekonomie, nových technologií a časovou flexibilitu, ale i empatii, s jakou k nim přistupuji.

 

To, že se ke mně klienti vrací a doporučují mě svým blízkým a přátelům je pro mě největším oceněním.

 

Práce s lidmi, kterým pomáhám projít náročným procesem prodeje či pronájmu nemovitostí bez starostí a k jejich maximální spokojenosti, mě opravdu naplňuje.

 

Energii, kterou vkládám do své práce, čerpám i ze své rodiny. Jsem maminkou 2 kluků. Starší má již vlastní rodinu, mladší studuje na brněnském gymnáziu a je aktivním sportovcem. I díky tomu většinu volného času věnuji právě vnoučátkům a fandění na baseballových turnajích.

Bohdana Polgárová

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný makléř ISO_detail_1.1 Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.