Prodej bytu 3+1, 123 m2, Doubravník
Nedostupné, nevolat

Doubravník

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.
Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku a projít si 3D virtuální prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi byt o dispozici 3+1 s balkonem, garáží, zahradou + půdní pokoj s kuchyňkou a úložným prostorem.

Námi nabízená bytová jednotka je umístěna ve 1.NP/2.NP cihlového domu. Dům se nachází v obci Doubravník, který spadá do okresu Brno-venkov a od města Tišnov je vzdálený pouhých 10 km.
Doubravník je obklopen lesy a svou polohou je skvělým místem pro turistiku a cykloturistiku.

O bytový dům a jeho blízké okolí je velice dobře staráno. Má plastová okna a obyvatelé domu si potrpí na pořádek a čistotu.

Za bytovými dveřmi je prostorná hala se vstupy do neprůchozích pokojů.

Prostorný obývací pokoj je situovaný na západ a má výhled do ulice. Podlaha je tu plovoucí a stejně, jako v celém bytě, je tu kladen důraz na přírodní materiály a vzhled.
Televizní příjem je zajištěn satelitním přijímačem.

Ložnice je orientovaná na východ a nabízí vstup na zasklený balkon s příjemným výhledem do zahrady a nedalekých lesnatých kopců.

Dětský pokoj je situovaný stejně jako ložnice na východ a má výhled do zahrady.

Kuchyně se pyšní novou kuchyňskou linkou s velkým množstvím úložného prostoru. Má tvar písmene L a je vybavena veškerými spotřebiči. Při vaření jistě oceníte i velké okno, které Vám zpříjemní čas strávený přípravou jídel.

V koupelně laděné v jemných tónech je vana, umývadlo se skříňkou, žebříkové topení, přípojka na pračku a bojler na ohřev teplé vody.

Toaleta je samostatná.

O teplo domova se stará plynový turbo kotel značky Thermona.
Ohřev vody má nastarost elektrický bojler značky Dražice o objemu 125 l.

V předsíni, ze které jsou vchody do všech pokojů, kuchyně i na sociální zařízení je předsíňová stěna a vestavěná skříň. Je tu i vývod do komína, který lze obnovit a instalovat kamna či krb na tuhá paliva.

Vaše bezpečí zajistí bezpečností a protipožární vstupní dveře.

Přejdete-li po schodech do podkroví domu, čeká Vás příjemný bonus tohoto bytu v podobě samostatného menšího bytu o 2 místnostech, které lze využít jako hernu pro děti, vlastní posilovnu, kancelář nebo jako pokoje pro hosty. Vytápění těchto místností je zajištěno elektrickým krbem a pojízdným elektrickým radiátorem.

V podkroví jsou i společné místnosti s toaletou a umývadlem pro všechny 4 byty, které se využívají na sušení prádla a cvičení.

Měsíční náklady za teplo, elektřinu, vodu, správu domu i do fondu oprav tak činí 4 500,- měsíčně.

Možnost vypěstovat si vlastní ovoce i zeleninu Vám umožní Vaše zahrada o výměře cca 100 m2, která je jenom pár kroků od Vašeho domu.

Zaujala Vás naše nabídka? Pak si neváhejte domluvit osobní prohlídku.

Zajištění hypotečního servisu je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:345089Plocha užitná:123
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:3
Podkategorie:

3+1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 380 V
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

O mně

 

V realitách pracuji již několik let. Svou práci, která splňuje vše, co jsem očekávala, jsem spojila se značkou známou na celém světě, protože je zárukou priorit, které i já v životě uznávám: profesionalitou, spolehlivostí, etickým a férovým jednáním. Proto byl RE/MAX  a kancelář RE/MAX Delux v Brně jasnou volbou.

 

Každý obchodní případ, prodej, koupě i pronájem nemovitosti, je spojený s jiným životním příběhem. Snažím se, aby mí klienti cítili důvěru, bezpečí a měli jistotu, že pro ně udělám maximum a že jejich příběhy, sny a přání, mě skutečně zajímají. Mí klienti oceňují nejen profesionalitu, vzdělání v oblasti práva, ekonomie, nových technologií a časovou flexibilitu, ale i empatii, s jakou k nim přistupuji.

 

To, že se ke mně klienti vrací a doporučují mě svým blízkým a přátelům je pro mě největším oceněním.

 

Práce s lidmi, kterým pomáhám projít náročným procesem prodeje či pronájmu nemovitostí bez starostí a k jejich maximální spokojenosti, mě opravdu naplňuje.

 

Energii, kterou vkládám do své práce, čerpám i ze své rodiny. Jsem maminkou 2 kluků. Starší má již vlastní rodinu, mladší studuje na brněnském gymnáziu a je aktivním sportovcem. I díky tomu většinu volného času věnuji právě vnoučátkům a fandění na baseballových turnajích.

Bohdana Polgárová

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný makléř ISO_detail_1.1 Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.