Prodej , 50 m2, Dolní Morava
Nedostupné, nevolat

Dolní Morava

Rádi by jste trávili volné dny uprostřed krásné přírody, s možností procházek, sportovního vyžití a relaxace? Máte rádi zimní sporty, jízdu na kolech, pěší turistiku? Pak Dolní Morava je to pravé pro vás!

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.
Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku a projít si 3D virtuální prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme k prodeji apartmán 2+1 s garáží v obci Dolní Morava ležící na úpatí Králického Sněžníku v Národní přírodní rezervaci. Tato obec je známá nejen díky nádherným sjezdovkám zdejšího SKI areálu, ale i unikátní rozhledně zvané Stezka v oblacích, visuté lávce o délce 721 m, Mamutí horské dráze a také dětskými zážitkovými parky.

Dům, ve kterém bychom Vám rádi nabídli apartmán k prodeji leží v těsné blízkosti lanovky a v sousedství Sport hotelu, kde můžete využívat vířivku a výtečnou místní kuchyni nejen v restauraci, ale i na místní zahrádce s dětským koutkem.

Apartmánu o velikosti 50 m2 dominuje obývací pokoj s krbovými kamny.

Dětský pokoj s palandou a rozkládacím lůžkem poskytne dostatek prostoru pro odpočinek i hry vašich dětí po návratu z výletů po okolí nebo pobytu na sjezdovce.

Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s dostatkem úložného prostoru, varnou deskou, troubou a lednicí. Vaší pozornosti jistě neunikne originálně řešený jídelní stůl.

V předsíni je šatní stěna, prostor na odložení věcí i na pračku.
Je tu i vstup do koupelny se sprchovým koutem, umývadlem, zrcadlem a žebříkovým topením a také na samostatnou toaletu s umývadlem a sprchou pro intimní hygienu.

Vstup do apartmánu je zajištěn kvalitními bezpečnostními dveřmi.
V celém apartmánu jsou nové zárubně dveří a dveře pokojů.

V prostoru na pračku je umístěn i elektriký kotel značky Protherm, který rozvádí teplo do radiátorů v celém apartmánu a také zásobník na ohřev vody.

Kromě elektrické energie v bytě se do fondu (společná elektřina, úklid apod. platí částka 950,-Kč/rok)

K apartmánu náleží také opravdu velmi prostorný sklep, kde můžete odložit nejen nepotřebné věci, ale i dřevo na topení v krbových kamnech.

Ve zděné garáži kromě auta pohodlně zaparkujete i motorku, uložíte si zde kola, lyže, snowboardy a mnoho dalšího. Kupní cena za garáž činí 300.000,- a je nad rámec Kupní ceny za apartmán.


Na domě je nová střešní krytina.

Uvažujete o tomto apartmánu pro víkendové bydlení pro svou rodinu nebo jako o vhodné investici? Pak si neváhejte domluvit osobní prohlídku. Rádi se tu s Vámi potkáme.

Číslo nabídky:349593Kategorie:

Komerční prostory

Podlaží umístění:1Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Odpad:septik, jímkaStav objektu:dobrý
Budova:smíšená

O mně

 

V realitách pracuji již několik let. Svou práci, která splňuje vše, co jsem očekávala, jsem spojila se značkou známou na celém světě, protože je zárukou priorit, které i já v životě uznávám: profesionalitou, spolehlivostí, etickým a férovým jednáním. Proto byl RE/MAX  a kancelář RE/MAX Delux v Brně jasnou volbou.

 

Každý obchodní případ, prodej, koupě i pronájem nemovitosti, je spojený s jiným životním příběhem. Snažím se, aby mí klienti cítili důvěru, bezpečí a měli jistotu, že pro ně udělám maximum a že jejich příběhy, sny a přání, mě skutečně zajímají. Mí klienti oceňují nejen profesionalitu, vzdělání v oblasti práva, ekonomie, nových technologií a časovou flexibilitu, ale i empatii, s jakou k nim přistupuji.

 

To, že se ke mně klienti vrací a doporučují mě svým blízkým a přátelům je pro mě největším oceněním.

 

Práce s lidmi, kterým pomáhám projít náročným procesem prodeje či pronájmu nemovitostí bez starostí a k jejich maximální spokojenosti, mě opravdu naplňuje.

 

Energii, kterou vkládám do své práce, čerpám i ze své rodiny. Jsem maminkou 2 kluků. Starší má již vlastní rodinu, mladší studuje na brněnském gymnáziu a je aktivním sportovcem. I díky tomu většinu volného času věnuji právě vnoučátkům a fandění na baseballových turnajích.

Bohdana Polgárová

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný makléř ISO_detail_1.1 Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.