Prodej bytu 1+1, 33 m2, Adamov
Nedostupné, nevolat

Adamov

Rádi by jste bydleli nedaleko Moravského Krasu, uprostřed krásné přírody a zároveň i několik kilometrů od Brna? Nebo přemýšlíte o vhodné investici?
Pak právě Vám je určena tato nabídka!
Ve výhradním zastoupení majitelů vám nabízíme ke koupi byt o dispozici 1+1 a celkové ploše 33 m2 se 2 balkóny.

Za bezpečnostními dveřmi se nachází předsíň, ze které se dostaneme do kuchyně, kde kromě kuchyňské linky a plynového sporáku je i prostorná skříň s dostatkem prostoru na uložení potřebných věcí a také příruční spíž.

Z předsíně je také vstup do samostatného obývacího pokoje s druhým balkónem a nádherným výhledem na okolní přírodu.

Byt je v původním, ale velmi zachovalém stavu. Topení je dálkové-ústřední.

K bytu náleží i sklep a také společné prostory v domě.
Samotný dům je zateplený.

Dostatek parkovacích míst je přímo před domem.

Doprava do Adamova je zajištěna nejen po silnici, ale i žaleznicí a také autobusovou dopravou.

Adamov má veškerou občanskou vybavenost. Najdete tu školu, školku, poštu, supermarket Albert, městskou policii, hasičskou stanici.
Z pamětihodností patří mezi nejznámější místní zámek a kostel svaté Barbory se světelným oltářem. Žilo tu i mnoho známých osobností od umělců po sportovce.

Při výletech po okolí můžete navštívit nejen blízké Bílovice nad Svitavou se známou hájovnou Lišky Bystroušky, ale i Moravský kras s mnoha jeskyněmi. Husté Adamovské lesy ukrývají i mnoho pozůstatků starých hradů.

Pokud vás tento byt zaujal ať již k bydlení nebo jako vhodná investiční nemovitost, neváhejte si domluvit osobní prohlídku, na které vám makléřka nabídky ráda zodpoví veškeré vaše dotazy.

Číslo nabídky:365546Plocha užitná:33
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3
Typ:

Prodej

Počet podlaží:6
Podkategorie:

1 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:dobrýBudova:panelová
Vlastnictví:

osobní

O mně

 

V realitách pracuji již několik let. Svou práci, která splňuje vše, co jsem očekávala, jsem spojila se značkou známou na celém světě, protože je zárukou priorit, které i já v životě uznávám: profesionalitou, spolehlivostí, etickým a férovým jednáním. Proto byl RE/MAX  a kancelář RE/MAX Delux v Brně jasnou volbou.

 

Každý obchodní případ, prodej, koupě i pronájem nemovitosti, je spojený s jiným životním příběhem. Snažím se, aby mí klienti cítili důvěru, bezpečí a měli jistotu, že pro ně udělám maximum a že jejich příběhy, sny a přání, mě skutečně zajímají. Mí klienti oceňují nejen profesionalitu, vzdělání v oblasti práva, ekonomie, nových technologií a časovou flexibilitu, ale i empatii, s jakou k nim přistupuji.

 

To, že se ke mně klienti vrací a doporučují mě svým blízkým a přátelům je pro mě největším oceněním.

 

Práce s lidmi, kterým pomáhám projít náročným procesem prodeje či pronájmu nemovitostí bez starostí a k jejich maximální spokojenosti, mě opravdu naplňuje.

 

Energii, kterou vkládám do své práce, čerpám i ze své rodiny. Jsem maminkou 2 kluků. Starší má již vlastní rodinu, mladší studuje na brněnském gymnáziu a je aktivním sportovcem. I díky tomu většinu volného času věnuji právě vnoučátkům a fandění na baseballových turnajích.

Bohdana Polgárová

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný makléř ISO_detail_1.1 Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.