Prodej rodinného domu, 49 m2, Šanov
Informace u makléře

Šanov

Hledáte nový domov nebo místo, kam byste mohli jezdit na víkendy a užívali si klid a atmosféru příhraničního venkova?
Pak právě vám je určena tato nabídka.

Ve výhradním zastoupení majitelky vám nabízíme ke koupi ideální 1/2 rodinného domu s bytovou jednotkou o obytné ploše 49 m2 a dispozici 2+1.

RD má celkem 2 bytové jednotky, které mají společnou pouze chodbu, ze které jsou samostatné vchody do každé jednotky. V chodbě je možné umístit botník.

Po vstupu do bytu je předsíň, ve které jsou vstupy do kuchyně a jednoho z pokojů (druhý je přístupný z kuchyně) a také do koupelny, na samostatné WC a spíže.

Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, plynovým sporákem na PB a také kotlem na tuhá paliva, který vytápí prostřednictvím topných tělěs v každé místnosti celý byt.

V koupelně s vanou je bojler zajišťující ohřev vody.

Byt má dřevěná eurookna a je osazen roletami den a noc. Střecha 1/2 domu je po rekonstrukci.

K bytu náleží i 2 prostorné „šopy“ na dvoře, kam je možno odložit nejen kolo či motorku, ale je tu i místo na dřevo a uhlí.

Šanov leží v okrese Znojmo, nedaleko Hrušovan nad Jevišovkou a pouhých 10 km od hranic s Rakouskem.
V obci je MŠ, ZŠ, 2 obchody se smíšeným zbožím, Kulturní dům i restaurace a vinárna.
Doprava je zajištěna nejen po silnici, ale je tu i autobusové a vlakové nádraží s přímými spoji jak do Brna, tak i do Znojma.

Okolí vybízí k výletům do přírodní rezervace Karlov a k cyklovýletům nejen po okolí, ale i do sousedního Rakouska.

Nemovitost lze také směnit za bytovou jednotku (bez doplatku) v max. vzdálenosti do 30 km.

Neváhejte si domluvit osobní prohlídku a shlédnout i videoprohlídku nemovitosti.

Číslo nabídky:389007Plocha užitná:49
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:zdroj pro celý objekt
Elektřina:230 VStav objektu:Velmi dobrý
Topení:ústřední tuhá palivaBudova:Cihlová
Doprava:vlak, silnice, autobus

O mně

 

V realitách pracuji již několik let. Svou práci, která splňuje vše, co jsem očekávala, jsem spojila se značkou známou na celém světě, protože je zárukou priorit, které i já v životě uznávám: profesionalitou, spolehlivostí, etickým a férovým jednáním. Proto byl RE/MAX  a kancelář RE/MAX Delux v Brně jasnou volbou.

 

Každý obchodní případ, prodej, koupě i pronájem nemovitosti, je spojený s jiným životním příběhem. Snažím se, aby mí klienti cítili důvěru, bezpečí a měli jistotu, že pro ně udělám maximum a že jejich příběhy, sny a přání, mě skutečně zajímají. Mí klienti oceňují nejen profesionalitu, vzdělání v oblasti práva, ekonomie, nových technologií a časovou flexibilitu, ale i empatii, s jakou k nim přistupuji.

 

To, že se ke mně klienti vrací a doporučují mě svým blízkým a přátelům je pro mě největším oceněním.

 

Práce s lidmi, kterým pomáhám projít náročným procesem prodeje či pronájmu nemovitostí bez starostí a k jejich maximální spokojenosti, mě opravdu naplňuje.

 

Energii, kterou vkládám do své práce, čerpám i ze své rodiny. Jsem maminkou 2 kluků. Starší má již vlastní rodinu, mladší studuje na brněnském gymnáziu a je aktivním sportovcem. I díky tomu většinu volného času věnuji právě vnoučátkům a fandění na baseballových turnajích.

Bohdana Polgárová

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný makléř ISO_detail_1.1 Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.