Prodej bytu 1+1, 50 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Královo Pole

Ve výhradním zastoupení majitele Vás zvu na „OPEN HOUSE“ bytu v OV o dispozici 1+1 v Kr. Poli na ul. Purkyňova. Bytová jednotka se nachází ve 1.patře cihlového domu. Byt je po rekonstrukci a jeho výměra včetně balkonu a sklepa je 50 m2. Výška stropu je 2,88 m.

Dispozice / stav bytu:
Podlahová plocha bytu je 46 m2. Byt prošel rekonstrukcí před 11 lety, při níž majitelé nechali udělat nové rozvody elektřiny v mědi, vybrousili a nalakovali parkety v pokoji, kuchyni a předsíni. Udělali novou kuchyni, koupelnu včetně rozvodů vody a nové WC. V koupelně, WC a v komoře je dlažba. V kuchyni položili na parkety plovoucí podlahu. Okna jsou plastová - v kuchyni a pokoji jsou sítě proti hmyzu. Všechna okna jsou orientována do vnitrobloku do zahrad – směr severovýchod.
K bytu náleží sklepní koje s výměrou 110x165 cm, jenž je nově udělána z OSB desek, je pevná, nejde do ní vidět.

Výměry místností
Pokoj 22,5 m2, kuchyně 14 m2, předsíň 4 m2, koupelna 3,4 m2, WC 0,8 m2, komora 1,3 m2, sklepní kóje 1,8 m2, balkón 2,3 m2

Vybavení
O teplo domova se starají wafky zn. Mora. Vodu ohřívá 5 let starý el. Bojler zn. Dražice, který se nachází v komoře. Přípojka na pračku je v koupelně i v komoře. Kuchyňská linka je vybavená vestavěnou elektrickou horkovzdušnou troubou s plynovým sporákem, filtrovou digestoří vše zn. Mora a novou myčkou zn. Bosch. V koupelně je nový otopný elektrický žebřík, vana, umyvadlo se skříňkou, zrcadlová skříňka. Na toaletě je umývadlo s teplou a studenou vodou.

Internet
V bytě je přípojka od Vodafonu – bývalé UPC.

Náklady/2 osoby
Rozpis nájemného včetně fondu oprav 2 279,- Kč
Plyn 900,- Kč
Elektřina 2 590,- Kč

Stav domu:
V rámci revitalizace se dělal nový výtah, fasáda, schodiště, balkony a střecha - vše se dělalo při budování nástavby domu v roce 2008. Loni v létě se malovaly chodby. V domě je k dispozici kočárkárna. Na patře jsou 4 bytové jednotky, v domě je velmi klidné bydlení. Pozemek pod domem je ve vlastnictví majitelů bytů.
Součástí bytu je i spoluvlastnický podíl na zahradě. Na zahradě je k dispozici trampolína, houpačky a pískoviště pro všechny. Vlastnická podíl na zahradě a nebyt. prostoru je 1/13. Výdělek z nebyt. prostoru je pro každého vlastníka asi 8 tisíc ročně.

Lokalita / okolí:
Dům se nachází ve velice atraktivní lokalitě Brno - Královo Pole. Je zde výborná dostupnost do centra města i na městský okruh či do okolní přírody.

Financování
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Na nemovitosti neváznou žádné břemena ani dluhy.

Pokud hledáte pěkné a příjemné bydlení kousek od centra Brna nebo hledáte vhodnou investiční příležitost, přijďte se na byt podívat. Zavolejte mi a domluvte si termín prohlídky. Prohlídkový den je 20.4.2021. Těším se na Vás!
Dáša Mičíková Vaše realitní makléřka

Číslo nabídky:310708Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2Typ:

Prodej

Počet podlaží:7Podkategorie:

1+1

Jednotka:za nemovitostStav objektu:velmi dobrý
Topení:lokální plynovéBudova:cihlová
Telekomunikace:internetVlastnictví:

osobní

Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 120 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V říjnu 2023 jsem byla 3.neúspěšnějším makléřem v ČR a 2. nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 17-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

 

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

 

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom_202310 100_percent Ocenění_club 2019 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.