Prodej chaty, 49 m2, Ivančice
Nedostupné, nevolat

Ivančice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme zděnou částečně podsklepenou dvoupodlažní chatu na samotě u obce Ivančice, k.ú. Kounické Předměstí, č.e. 1371. Zastavěná plocha je 25 m2.

Pozemek
Nachází na samotě, je oplocen, a má převážně svažitý ráz. Široký je 34 m a dlouhý je 72 m, jeho celková výměra je 2 553 m2.

Dispozice / stav chaty:
Chata byla zkolaudována v roce 1997 a je v celkově dobrém technickém stavu. Je z kamenného zdiva a z tvárnic Ytong. Střecha je pálená. Několik let nebyla obývána, takže je určitě vhodné si v ní provést modernizaci, abyste se zde cítili dobře.

Přízemí - 23,3 m2
- půdorys 4,4 x 4,4 m + terasa 0,9 x 4,4 m
- velké okno s výhledem na terasu
- podlaha je betonová, kamna, se Vám postarají o teplo
- můžete si zde vybudovat malý kuchyňský a koupelnový kout a obytný prostor s posezením

Podkroví - 19 m3
- půdorys 4,4 x 3,6 m + balkon 0,9 x 3,6 m
- dřevěnými schody vystoupáte do podkroví
- lze využít jako spací prostor
- z balkonu je nádherný výhled do rozlehlé krajiny

Inženýrské sítě
Přípojky sítí nejsou přivedeny ani nejsou na hranici nebo v blízkosti pozemku. Voda – je provedena studie na vrt studny. Elektřinu – lze řešit solárními panely.

Sklep - 6,7 m2
Do sklepa je vstup z venku a je zde ideální klima na skladování ovoce a zeleniny.

Kůlna
V dřevěné kůlně můžete uschovat vše co potřebujete k údržbě pozemku a na provoz chaty.

Stromy
Na části pozemku jsou vysázené ovocné stromy, na zbytku je spíš lesní porost.

Relax
Věřím, že zde najdete klid po každodenním rušném městském pracovním životě. Terasa se vybízí k relaci s nádherným výhledem do krajiny.

Lokalita / okolí:
Ivančice jsou vzdálené od Brna cca 30 minut autem. Je zde veškerá občanská vybavenost-můžete si sem zajet nakoupit či zajít do restaurace.

Financování
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Prohlídkový den je ve čtvrtek 24.6.2021. Zavolejte a objednejte si svůj čas prohlídky. Těším se na Vás!

Číslo nabídky:312747Plocha užitná:52
Kategorie:

Chaty a rekreační objekty

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:velmi dobrýBudova:smíšená
Doprava:vlak, silnice, MHD, autobus

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 120 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V říjnu 2023 jsem byla 3.neúspěšnějším makléřem v ČR a 2. nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 17-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

 

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

 

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom_202310 100_percent Ocenění_club 2019 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.