Prodej rodinného domu, 171 m2, Nížkovice
Nedostupné, nevolat

Nížkovice

Milujete stará venkovská stavení s velkým pozemkem, kde můžete žít v souladu s přírodou a vychutnávat si soukromí? Tak tento dům je právě pro Vás!
Ve výhrad. zast. majitele prodávám vesnickou usedlost s velkým pozemkem v obci Nížkovice. Celková výměra pozemku je 1 448 m2 s možností využívání dalšího obecního pozemku i potoka. Parcela pozemku pod domem je široká 21m, nejširší místo zahrady má 32 m a dlouhá je 55 m. Dům je řadový se širokým průjezdem, takže si autem pohodlně vjedete až do dvora nebo si zde můžete vybudovat dvojgaráž. Uvedený do provozu byl v roce 1890 a svým provedením naskýtá velkou variabilitu úprav domu i zahrady. Obytnou plochu lze rozšířit i o podkroví. Střechu včetně krovů má původní.

Dispozice/stav domu
Stávající dispozice je 3+1 se šatnou, soc. zař., průjezdem, dílnou, sklepem a s tech. místnostmi. Zdivo je smíšené, šíře 45-90 cm, takže i v letních měsících je zde příjemně.
Během posledních 8 let proběhly částečné modernizace domu spočívající ve výměně části oken(plastová-trojskla, se žaluziemi), podlah a dveří. Modernizací prošla i kuchyně a koupelna.

Přední část domu
- modernizované místnosti-vstupní chodba, po pravé straně kuchyně a koupelna s WC, po levé straně 2 pokoje, samost. WC, kovové zárubně, dveře dřevěné z masivu
Zadní část domu
- chodba, sklad, dílna se vstupem na zahradu, modernizovaná ložnice se šatnou

Kuchyně-součástí prodeje je kuch. linka s vestav. spotřebiči zn. Beco, výška stropu-2,1 m, zdivo 90 cm, podlaha lino
Koupelna-sprchový kout, WC, otopný žebřík, elektrické podlahové topení, je zde dostatek místa na myčku se sušičkou a WC, obklad a podlaha dlažba
Přední chodba-podlaha-vinylová, strop-obklad ze smrk. dřeva
Pokoje - výška stropu 2,3-2,4m, nová plastová okna, nové dveře, podlahy-koberce
Ložnice - nová dřevěná podlaha a obklad na stěně, plastové okno

Zahrada
Výměra 1 036 m2. Na zahradě jsou dřevěné vyvýšené záhonky na pěstování zeleniny a bylinek, dětský domeček s posezením a sklep. Je zde vysázeno množství ovocných stromů a keřů. Kompostér se již nachází na pozemku, který je pronajat od obce. Majitelé mají vypracovaný projekt na modernizaci.

Elektřina
- nové rozvody v mědi v celém domě, přípojka 380 V
Plyn
- možnost napojení na obecní přípojku, která je před domem
Topení
- kotel na dřevo a elektřinu, moder. komínu-v roce 2010, nová topná tělesa, rozvody jsou nové v mědi
Voda
- dům má vlastní studnu, v koupelně je elekt. bojler na ohřev vody, možnost napojení na obecní přípojku
Kanalizace
- je napojena

Technické místnosti
- průjezd 24 m2, vodárna 3,6 m2, kotelna 5,3 m2, sklad 19 m2, dílna 15 m2, sklep

Lokalita/okolí
Nížkovice je klidná obec. Je zde obchod s potravinami, pošta, hospoda, MŠ, ZŠ pro 1.stupeň. Nachází se 6 km od Slavkova u Brna, kde najdete veškerou občanskou vybavenost.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Prohlídkový den je ve čtvrtek 29.7. Domluvte si svůj čas prohlídky!

Číslo nabídky:319277Plocha užitná:171
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Voda:zdroj pro celý objektElektřina:380 V
Stav objektu:dobrýBudova:smíšená
Doprava:dálnice, silnice, autobus

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 125 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V březnu 2024 jsem byla nejlepším makléřem naší kanceláře DELUX a nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 18-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom 2 _březen Diplom -březen Diplom_202310 100_percent 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.