Pronájem bytu 2+kk, 47 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Bohunice

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 2+kk se zasklenou lodžií. Byt je nově vymalovaný a nachází se v 1NP. Jeho celková výměra je 52,6 m2 včetně lodžie.

Vybavení bytu, jenž je na fotkách je součástí pronájmu. Parkování je možné přímo před domem.

Věřím, že oceníte velké množství úložného prostoru v předsíni - jsou zde dvě komory a velká vestavěná skříň. Oba pokoje mají samostatné vchody z předsíně. Z velkého obytného pokoje vejdete na zasklenou lodžií, kde si můžete dát stolek a židličky a relaxovat zde a do nově vybaveného kuchyňského koutu, jehož součástí je lednička a mrazák Beko, mikrovlnná trouba a elektrický sporák s troubou s digestoří. Lodžie se momentálně modernizuje (hotovo bude cca do konce listopadu). Foto lodžie je ilustrativní.
V koupelně je pračka, zrcadlo a koupelnová skříňka se zrcadlem.

Měsíční nájemné, zálohy na energie a služby/kauce:

10 500,- Kč nájemné
2 200,- Kč zálohy na energie a služby včetně internetu a poplatku za TV
800,- Kč záloha na elektřinu
13 500,- Kč vratná kauce splatná při předání

Lokalita/okolí:

Panelový dům se nachází ve velice oblíbené lokalitě Brno-Bohunice, kousek od zastávky tramvaje a autobusu. Šalinou dojedete do centra Brna do 10 minut. Dům obklopuje místní zeleň a je umístěn ve velmi klidné lokalitě. V blízkosti domu je kompletní občanská vybavenost – nákupní středisko Albert, Lidl, Kaufland, OC Campus Square, fakultní nemocnice, zdravotnická střediska, sportovní areál Tatran.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat nájemníka na základě jím zvolených kritérií. Byt je ihned volný. Máte zájem o tento útulný pronájem? Zavolejte mi a domluvte si svůj čas prohlídky.

Číslo nabídky:324801Plocha užitná:52
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:8
Podkategorie:

2+kk

Jednotka:za měsíc
Stav objektu:velmi dobrýBudova:panelová
Vlastnictví:

osobní

Doprava:dálnice, silnice, MHD, autobus

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 125 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V březnu 2024 jsem byla nejlepším makléřem naší kanceláře DELUX a nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 18-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom 2 _březen Diplom -březen Diplom_202310 100_percent 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.