Prodej bytu 2+kk, 47 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Nový Lískovec

Ve výhradním zastoupení majitele Vás zveme na „OPEN HOUSE“ družstevního bytu 2+kk.Jeho celková výměra je 49,2 m2 včetně sklepní kóje. Projděte se bytem ve 3D virtuální prohlídce.
Nabízený byt se nachází ve vyhledávané lokalitě pro bydlení Brno - Nový Lískovec v blízkosti Campusu.

Dispozice/stav bytu:
Nachází se v 3 NP z revitalizovaného panelového domu. Vchodovými dveřmi vstoupíte do předsíně, kde je dostatek prostoru na šatní stěnu s botníkem a věřím, že oceníte množství úložného prostoru ve vestavěné skříni. Naproti vchodovým dveřím je samostatný pokoj, jehož výměra je 12 m2.

Okna jsou plastová se žaluziemi, koupelna i toaleta je zděná. Byt nemá balkon ani lodžii.

Výměry místností:
49,2 m2 včetně sklepní kóje:

Pokoj 12 m2
Pokoj s kuchyňským koutem 24,3 m2
Předsíň 6,7 m2
Koupelna 3,1 m2
WC 1,1 m2
Sklepní kóje 2,0 m2

Orientace místností:
Oba pokoje jsou situovány na západ do klidné části, kde nejezdí ani neparkují auta.

Náklady:
Rozpis nájemného včetně fondu oprav a úvěru na revitalizaci 2 372,- Kč/měsíčně


Lokalita/okolí:
V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost. Jistě oceníte komfort dokonalého spojení do centra Brna trolejbusem, autobusem i tramvají a výborné napojení na dálnici D1, D2.Pro volnočasové aktivity můžete využít nedaleký areál Plachty, fitcentrum, přírodní rezervaci Kamenný vrch, nedalekou kohoutovickou oboru či brněnskou přehradu.

Financování:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Byt lze převést do OV.

Hledáte startovací bydlení nebo vhodnou investiční příležitost v této žádané lokalitě, přijďte se na byt podívat. Zavolejte mi a domluvte si termín prohlídky. Prohlídkový den je úterý 2.11.2021.

Dáša Mičíková Vaše realitní makléřka

Číslo nabídky:325910Plocha užitná:49
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3
Typ:

Prodej

Počet podlaží:9
Podkategorie:

2+kk

Jednotka:za nemovitost
Elektřina:230 VStav objektu:dobrý
Budova:panelováVlastnictví:

družstevní

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 120 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V říjnu 2023 jsem byla 3.neúspěšnějším makléřem v ČR a 2. nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 17-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

 

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

 

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom_202310 100_percent Ocenění_club 2019 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.