Prodej bytu 3+kk, 82 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Žabovřesky

Hledáte byt s možností komfortu relaxu na vlastní terase či zahradě? Tak toto je ideální nabídka právě pro Vás! Projděte se bytem ve 3D virtuální prohlídce či videoprohlídkou bytu, zahradou a okolím.

Ve výhradním zastoupení majitele prodáváme byt o dispozici 3+kk se šatnou, k němuž náleží terasa a zahrádka. Nachází v nejvyhledávanější lokalitě pro bydlení, v Brně Žabovřeskách na ul. Zemkova v klidné zástavbě mezi rodinnými domy.
Výměra bytu včetně šatny, terasy a sklepa je 82,2 m2 a výměra zahrady je 86,4 m2. Terasa a zahrada je ve výlučném užívání majitele bytu.

Dispozice/stav bytu:
Po levé straně chodby je vstup do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, který je vybaven linkou v nestárnoucím rustikálním stylu. Pracovní deska je dřevěná, březová. Součástí linky je elektrická trouba, plynový vařič, myčka a digestoř s odvodem par a pachů ven mimo byt. Je zde dostatek místa na jídelní stůl a na relaxační prostor se sedačkou a televizí. Z tohoto pokoje je vstup na terasu a zahradu. Tento pokoj je orientován na východ. Po pravé straně najdete 2 pokoje, které jsou orientovány na západ.

Toaleta a koupelna jsou samostatné. V koupelně je plynový kotel na topení a ohřev vody, přípojka na pračku, vana, umyvadlo se skříňkou a zrcadlová skříňka.

Další předností bytu je šatna, která nabízí velké množství úložného prostoru.

Okna jsou plastová, podlahy v pokojích plovoucí laminátové. V komoře, chodbě a na soc. zařízeních je dlažba. Interiérové dveře jsou dýhované zn. Trend společnosti ABH design. V předsíni si centrálním ovladačem můžete regulovat teplotu v bytě i vody.

Terasa/zahrádka:
Jsou ve výlučném užívání pouze tohoto bytu, smluvně podloženo. Můžete si zde jen tak v klidu posedět, popíjet kávičku nebo relaxovat při pěstování květin, bylinek či drobných okrasných nebo ovocných keřů. Rostliny můžete zalévat dešťovou vodou z barelu. Na zahradu je vstup z terasy nebo soukromým vchodem z chodby bytového domu.

Výměry místností:
20,8 m2 obytný pokoj
18,3 m2 pokoj
13,8 m2 pokoj
8,3 m2 chodba
4,7 m2 koupelna
1,7 m2 WC
3,8 m2 šatna
6,4 m2 terasa
4,4 m2 sklep
86,4 m2 zahrada

Měsíční náklady:
1300,- voda + správa byt. domu
1350,- Plyn
1320,- Elektřina

Stav domu:
Byt se nachází v novostavbě bytového domu. Do užívání byl předán developerem před 7 lety.

Parkování:
Parkovat můžete přímo před domem v rezidentní modré zóně.

Lokalita/okolí:
V bezprostředním okolí domu je klid a zároveň zde máte na dosah vše co pro život potřebujete - obchody, restaurace, kavárny, na výběr hned několik dětských hřišť, škol i školek, zastávek MHD.

Financování:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Už se vidíte, jak si zde užíváte pohodového bydlení? Tak mi zavolejte a domluvte si svůj čas prohlídky.

Dáša Mičíková Vaše realitní makléřka

Číslo nabídky:338270Plocha užitná:169
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:3
Podkategorie:

3+kk

Jednotka:za nemovitost
Elektřina:230 VStav objektu:novostavba
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 125 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V březnu 2024 jsem byla nejlepším makléřem naší kanceláře DELUX a nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 18-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom 2 _březen Diplom -březen Diplom_202310 100_percent 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.