Pronájem bytu 1+1, 36 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Kohoutovice

Hledáte k dlouhodobému pronájmu byt s nádherným výhledem na Brno a kde to voní novotou a čistotou? Tak tato nabídka je ideální volba právě pro Vás!
Exkluzivně vám nabízím k pronájmu byt 1+1 v Kohoutovicích na ul. Ulička. Bytový dům se nachází kousek od Myslivny ve staré zástavbě mezi rodinnými domy, s možností parkování přímo před domem. Jeho celková výměra je 36,3 m2 včetně lodžie a sklepní kóje. Nachází v 9/9 NP bytového domu, takže nad Vámi Vás nebudou rušit žádní sousedi. Je vhodný pro 1-2 osoby.

Byt je po kompletní rekonstrukci v rámci, které bylo vybouráno umakartové jádro. Je zde vybudována nová zděná koupelna s toaletou, instalována nová kuchyňská linka, jsou udělány nové laminátové plovoucí podlahy. Interiérové dveře jsou také zánovní. V rámci rekonstrukce byla v bytě udělána nová elektřina. Okna jsou plastová s novými žaluziemi.
Kuchyňská linka je vybavena novým elektrickým sporákem s elektrickou troubou a digestoří. V koupelně je nový sprchový kout se zrcadlovou skříňkou a novou toaletou. Ostatní nábytek si vybavíte dle svých představ.

Výměra místností v m2:
15,8 Pokoj
10,0 Kuchyň
2,0 Předsíň
3,0 Koupelna s WC
4,4 Lodžie
1,1 sklepní kóje

Měsíční náklady na bydlení:
10500,- Kč nájemné
3 400,- Kč zálohy na energie a služby/2 osoby

Při podpisu Nájemní smlouvy je nutné uhradit první nájemné včetně záloh na energie a služby, vratnou kauci ve výši 14 000,-Kč. Připojení na internet si zařizuje a hradí nájemce.

Provize RK je 13 900,- Kč + DPH.

Občanská vybavenost/okolí:
Dům je situován v klidném místě v okrajové části sídliště s výbornou dostupností do centra města, na dálnici i k Univerzitnímu kampusu v Bohunicích. V blízkosti domu je nákupní středisko, pošta, lékařské ordinace, plavecký bazén, sportovní centrum. Nedaleko je Myslivna či lesní obora Holedná.

Energetický štítek nebyl zatím předložen v souladu s právními předpisy, proto má uvedenu tř.G.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat si nájemníky podle jím zvolených kritérií. Nastěhování je možní ihned.

Zavolejte mi a objednejte si svůj čas prohlídky. Těším se na Vás!

Číslo nabídky:349481Plocha užitná:36
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:9
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:9
Podkategorie:

1+1

Jednotka:za měsíc
Elektřina:230 VStav objektu:velmi dobrý
Budova:panelováVlastnictví:

osobní

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 120 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V říjnu 2023 jsem byla 3.neúspěšnějším makléřem v ČR a 2. nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 17-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

 

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

 

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom_202310 100_percent Ocenění_club 2019 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.