Prodej bytu 3+1, 70 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi byt 3+1 po částečné modernizaci na ulici Renneská, kousek od historického centra Brna.

Nachází ve 4tém patře cihlového bytového domu s výtahem. Parkovat 1 autem můžete na uzavřeném dvoře - ovládání brány telefonem. Dále k němu patří spoluvlastnický podíl na zahradě, kterou Vy i vaše děti můžete využívat ke relaxu. Byt má orientační podlahovou výměru včetně sklepní kóje 70 m2 a během posledních 3 let prošel vkusnou modernizací. Stačí si jej zařídit dle svého vkusu a můžete si zde již brzy užívat pokojného bydlení.

Nemovitost bude prodána nejvýhodnější nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.

Orientační výměra v m2:
67 podlahová plocha, 3 sklepní kóje
Kuchyně 9,8
Pokoje 17,2 – 15 - 13

Orientace místností:
západ - kuchyň a obývák
severovýchod - pokoje

Modernizace bytu:
Nová elektřina v mědi v kuchyni, koupelně a předsíni.
2020 – podlahy – v pokojích OSB desky a lino +koberce
2021 – koupelna – obklady, sanita a vybavení, elektrická rohož v podlaze
2022 – kuchyně Oresi – záruka 7 let (spotřebiče 2roky)– plynový sporák + je nachystán rozvod na elektřinu
2023 – předsíň – bezpečnostní vstupní dveře(2022 – záruka 2 roky), dlažba, elektro
Pozn. K elektru – byt je z rozvodny nachystaný na 3 fázový rozvod

Parkování/společné prostory:
K bytu náleží spoluvlastnický podíl na oploceném pozemku, kde je zahrada a venkovní parkovací stání ve vnitrobloku – ovládání brány telefonem. Dále můžete využít kolárnu a malou místnost vedle schránek na kočárky.

Měsíční náklady/2 osoby:
5 985,- měsíční rozpis plateb včetně záloh na teplo a vodu, FO
660,- elektřina
250,- plyn

Revitalizace bytového domu:
V rámci revitalizace 2009-2011 byla provedena výměna oken, zateplení, střecha v roce2013, výměna výměníku na ohřev vody 2019, stupačky v roce 2015.

Lokalita/okolí:
V bezprostřední blízkosti máte k dispozici veškerou občanskou vybavenost, zastávku tramvaje, v centru Brna jste doslova za pár minut. Věřím, že Vás okouzlí výhled na staré Brno-Petrov, Špilberk.

Financování:
Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Na nemovitosti neváznou žádná břemena ani dluhy. Veškeré zveřejněné údaje v tomto inzerátu mají pouze informační charakter.

Bytů ke koupi v této lokalitě je pomálu. Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost. Zavolejte mi a domluvte si svůj čas prohlídky. Těším se na Vás!

Dáša Mičíková Vaše realitní makléřka

Číslo nabídky:371645Plocha užitná:70
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:5
Typ:

Prodej

Počet podlaží:6
Podkategorie:

3 + 1

Jednotka:za nemovitost
Elektřina:230 VStav objektu:velmi dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 125 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V březnu 2024 jsem byla nejlepším makléřem naší kanceláře DELUX a nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 18-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom 2 _březen Diplom -březen Diplom_202310 100_percent 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.