Prodej bytu 2+1, 58 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Černovice

Máte rádi atmosféru starých cihlových domů, kde bydlí jen pár rodin?

Právě v takovém se nachází útulný byt 2+1, který Vám v exkluzivním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji. Nachází se v městské části Černovice, na ul. Slámova. Situovaný je v cihlovém domě v lokalitě mezi rodinnými domy.

Byt je vyklizený a čeká na Vás až si jej zmodernizujete a zařídíte dle svého vkusu. Vizualizace interiéru Vám napoví, jak by byt mohl vypadat.

Hlavní výhody:
• Původní stav s dřevěnými parketami a okny
• Modernizaci si uděláte podle svého vkusu
• Skvělá lokalita mezi rodinnými domy
• Sklepní kóje pro další úložný prostor
• Parkování přímo před domem
• Klidná a bezpečná čtvrť
• Kousek od historického centra Brna

Popis:
Tento byt přináší klidné a pohodové, ideální pro ty, kteří ocení tichou atmosféru a zároveň bydlí kousek od historického centra Brna. Byt zachovává svůj původní charakter, včetně dřevěných parket, dveří a oken, což dodává prostoru jedinečný šarm. Koupelna a toaleta jsou zděné, taktéž původní. Byt nemá balkon ani lodžii. Orientace pokojů i kuchyně je na JZ, což znamená dostatek přirozeného světla během celého dne.
K bytu náleží v suterénu domu praktická sklepní kóje pro další úložný prostor. V domě není výtah.

Na bytě neváznou žádné břemena ani dluhy a bude prodán nejlepší nabídce. Majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.

Orientační výměra v m2 :
18 oba pokoje
8,6 kuchyně
5,5 předsíň
2,1 koupelna
0,9 WC

Parkování:
Parkovat můžete přímo před domem, což zajišťuje pohodlný přístup.

Měsíční náklady na bydlení:
3 292 nájemné včetně záloh na teplo, vodu a FO
600,- elektřina

Financování:
Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Občanská vybavenost/okolí:
Lokalita nabízí klidné a bezpečné bydlení, jen kousek od historického centra Brna. Ideální pro ty, kteří hledají kombinaci klidného bydlení a snadného přístupu k výhodám městského života. Zastávky trolejbusu a autobusu máte kousek od domu, v okolí máte k dispozici veškerou občanskou vybavenost, kterou potřebujete ke každodennímu životu.

Nabídek bytů k prodeji v této lokalitě je opravdu pomálu. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost. Můžeme z tohoto bytu společně udělat váš nový domov. Zavolejte mi a domluvte si svůj čas prohlídky. Prohlídkový den je v úterý 7.11.2023.

Číslo nabídky:374487Plocha užitná:58
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Prodej

Počet podlaží:5
Podkategorie:

2 + 1

Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:před rekonstrukcíBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 125 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V březnu 2024 jsem byla nejlepším makléřem naší kanceláře DELUX a nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 18-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom 2 _březen Diplom -březen Diplom_202310 100_percent 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.