Pronájem bytu 4+1, 81 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Vinohrady

Hledáte větší byt k dlouhodobému pronájmu, kde to voní čistotou? V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme prostorný byt 4+1 se zasklenou lodžií v městské části Vinohrady, na ul. Bořetická.

Byt je ideální pro 3–4 člennou rodinu, která ocení kvalitu bydlení.

Vlastnosti bytu:
• Dispozice: 4+1
• Balkón: Ano, zasklená lodžie
• Lokalita: Vinohrady, klidná a bezpečná čtvrť
• Stav: byt prošel modernizací ve vyšším standardu-dveře Sapeli, vinylové podlahy, modernizace koupelny a WC
• Vybavení: kvalitní sedačka, kompletně vybavená kuchyně včetně myčky, lednice s mrazákem, předsíň s velkým množstvím úložného prostoru, klimatizace, v koupelně máte k dispozici zánovní pračku Bosch

V ceně nájmu je i připojení na internet. Veškeré vybavení, které vidíte na fotkách je součástí nájmu. Sklep není k dispozici.

Měsíční náklady/kauce
22 000, -Kč nájem včetně internetu
6 500,- Kč zálohy na energie/3 osoby
Internet - optická přípojka přímo k bytu, aktuální rychlost je 1000/1000 Mb/s, přípojka má IPv4 adresu.

Při podpisu Nájemní smlouvy je nutné uhradit první nájemné včetně záloh na energie, vratnou kauci ve výši 28 500,-Kč.
Provize RK je 28 500,- Kč vč. DPH a je splatná po podpisu rezervační smlouvy.

Parkování
Přímo před bytovým domem je parkoviště, kde můžete parkovat. Nejsou zde modré zóny.

Okolí/dostupnost
Městská část Vinohrady nabízí svým obyvatelům klidné bydlení se snadnou a rychlou dojezdností kamkoliv po Brně. V okolí obyvatelé mají veškerou občanskou vybavenost, kterou potřebují ke každodennímu životu. Školka a škola je kousek od domu.
Najdou zde zde velké množství příležitostí k volnočasovým aktivitám v přírodě např. líšeňská Rokle, Klajdovka, Mariánské údolí.

Pokud jste slušná 3-4 členná rodina a hledáte nový domov, neváhejte mě kontaktovat. Tento byt je připraven uspokojit veškeré vaše nároky na kvalitní bydlení. Možnost okamžitého nastěhování. Těším se na vás!

Číslo nabídky:376790Plocha užitná:81
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:8
Podkategorie:

4 + 1

Jednotka:za měsíc
Stav objektu:velmi dobrýBudova:panelová
Vlastnictví:

osobní

O mně

„MILUJI, CO DĚLÁM. DĚLÁM, CO MILUJI!“

V realitách pracuji šestým rokem. Zrealizovala jsem více jak 125 realitních případů. Každoročně získávám Ocenění TOP mimořádných makléřů sítě "RE/MAX ČR".V březnu 2024 jsem byla nejlepším makléřem naší kanceláře DELUX a nejúspěšnějším makléřem regionu MORAVA.   

 

Pomu i Vám! Potřebujete poradit v oblasti  prodeje, pronájmu, dědických řízeních či financování nemovitostí?

 

Jsem vdaná, mám 18-letou dceru Terezku a dospělého syna Patrika. Relaxuji procházkami v přírodě, miluji moře a cestování. Ráda si doma na terásce něco pěkného přečtu nebo si zajdu s přáteli někam na vínko. S dcerou rády experimentujeme v kuchyni.

Pomáhám majitelům nemovitostí zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby prodali svou nemovitost bezpečně, rychle a s co nejvyšším ziskem. Dělat lidem radost je mým životním krédem. Svoji tvář neschovávám. Za své služby svým klientům ručím, vždy se k práci stavím profesionálně s největší péčí. Mým cílem je reality dělat jinak - nejlíp!

Individuálnímu přístup k prodávajícímu a kupujícímu je samozřejmostí. Díky moderním technikám, profesionálnímu marketingu dokáži Vaši nemovitost prodat za NEJVYŠŠÍ TRŽNÍ CENU. Na službách nikdy nešetřím - k nemovitostem nechávám dělat profesionální fotografie, točím videoprodhlídky a virtuální 3D prohlídky, samozřejmostí jsou půdorysy, pokud je to vhodné dělám Home staging.

 

Reference klientů, kteří využili moje služby:

www.remax-czech.cz/reality/re-max-delux/dagmar-micikova

www.remaxdelux.dagmar-micikova/reference

Potřebujete znát tržní cenu vaší nemovitosti? Chci odhad ZDARMA.

 

Dagmar Mičíková

Makléř

Certifikáty

Diplom 2 _březen Diplom -březen Diplom_202310 100_percent 195x200_RMX_Aukcni_specialista Certifikovaný-makléř-2_rgb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.