Prodej rodinného domu, 155 m2, Kanice

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

6 990 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Kanice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům o dispozici 4+1 s garáží, terasou a zahradou necelých 17km od Brna v obci Kanice.

Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku.

Zastavěná plocha a nádvoří je 208m2 a 155m2 zahrady.
Užitná plocha domu je 155m2.

Dům se nachází v tiché ulici, daleko od ruchu města, což vám umožní užívat si klidného a relaxačního života. Interiér domu je prostorný a světlý, s dostatek místa pro vaši rodinu a přátele. Obývací pokoj je centrálním prostorem, kde se můžete setkávat a trávit společné chvíle.

Dům má také tři ložnice, které nabízí dostatek soukromí pro každého člena rodiny. Zahrada je ideálním místem pro relaxaci, grilování a venkovní aktivity.
V přízemí se nachází hlavní vstupní prostor s prostornou chodbou propojující samostatný obývací pokoj, kuchyň, koupelnu, WC, další pokoj a vstup na dvůr a do sklepa. V obývací místnosti se nachází dřevěné schodiště propojující přízemí s prvním patrem, kde naleznete dvě ložnice z jedné z nich je přístup na střechu garáže prvoplánově sloužící jako terasa. Dále je možnost provedení rekonstrukce WC v prvním podlaží a vestavěné skříně do kterých se dostanete z prostoru propojujícího obě ložnice a schodiště.

Dům je napojený na všechny IS. O teplo domova v ústředních radiátorech i o ohřev vody se v současné chvíli stará plynový kotel či kotel na pevná paliva. Dům navíc disponuje vlastní studnou.

Tento rodinný dům v obci Kanice je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné a odpočinkové prostředí, zároveň však s dobrou dostupností do do centra města Brna. Máte-li zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Toto místo může být vaším novým domovem, kde si užijete pohodový život na venkově.

V obci Kanice se nachází školka i základní škola, obchod a lékař.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Berte prosím na vědomí, že uvedená výměra může být pouze orientační.

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.

Číslo nabídky:374147Plocha užitná:87
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:rozvod studené a teplé vody, StudnaElektřina:230 V, 380 V
Stav objektu:dobrýTopení:lokální plynové, lokální tuhá paliva
Budova:cihlováTelekomunikace:Internet

O mně

 

Dobrý den,

jmenuji se Filip Engl a rád Vám ukážu, co mě baví a naplňuje. Vždy mě fascinovalo dávat dohromady věci tak, aby dávaly smysl a vzájemně dobře fungovaly.

 

Od roku 2015 se věnuji podnikání a za tu dobu jsem pochopil, že stejně jako dobře propojené články řetězu dokážou pohnout strojem, tak perfektní vztahy v realitním businessu šlapou jen díky faktu, že se na mě mí klienti mohou vždy 100 % spolehnout.

 

Abych dokázal naplnit realitní sny svých klientů, používám ke své práci ty absolutně nejmodernější marketingové nástroje a know-how!

 

Pokud jste připraveni prodat svoji nemovitost a očekáváte od makléře lidskost, férové jednání a zmiňovanou spolehlivost, jsem tu pro vás.

 

Ozvěte se mi!

Ing. Filip Engl

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista rmx-cms 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.