Co je nejlepší na práci realitního makléře

Makléřina je regulérní řemeslo. Je potřeba se mnohé naučit a zažít, aby se z vás stal dobrý makléř. Aby se makléř všechno naučil, získal zkušenosti a vybudoval si dobré jméno, určitě se vyplatí začít v některé kvalitní realitní kanceláři. Tam strávit pár let jako učeň a tovaryš, a až pak se vydat na vlastní cestu.

Když máte za sebou už alespoň nějaké zkušenosti a řekněme úvodní rok makléřského učení, určitě oceníte spoustu věcí, které život makléře doprovázejí. Je to svoboda, nezávislost, slušné příjmy i zajímavá práce s lidmi. Nesedíte 8 hodin denně v kanceláři za počítačem, můžete pracovat i z jiných míst než z kanceláře. S internetem v chytrém telefonu můžete pracovat z parku, kavárny nebo i z horské chaty. Telefonáty, emaily, plánování, tvorbu prezentaci, online marketing… to vše lze zvládnout odkudkoliv. Technologie totiž opravdu dost usnadňují realitní podnikání.

Investice do vlastních nemovitostí

Když děláte v realitách déle, pravděpodobně se stane, že do některé nemovitosti budete i sami investovat. To, jak je makléř v oboru, mu dává příležitost koupit si nějaké investiční nemovitosti a ty pak pronajímat. Spousta zkušených makléřů se během let stane do určité míry i realitními rentiéry, takže mají zajištěné příjmy i na stáří. To je rozhodně jeden z benefitů šikovného makléře.

Spousta makléřů má i dobrý pocit z toho, že lidem pomáhá. Pomáhá v těžkých životních situacích vyřešit složité realitní oříšky. Prodat zděděnou nemovitost, koupit domov snů apod. Až přijdou léta zkušeností, i samotný realitní byznys běží lépe, protože je makléř známější, má dobré jméno v oboru a spoustu všelijakých kontaktů.

17.8.2021

O mně

Dobrý den,
děkuji, že jste zavítali na mé www stránky.
Jsem realitním makléřem společnosti RE/MAX Delux.
V realitách se pohybuji od roku 2010.
Za tu dobu jsem realizoval přes 400 realitních transakcí.
Jako jeden z mála makléřů v ČR jsem certifikovaným realitním makléřem dle norem ISO 17024.
Jestli prodáváte nebo pronajíte byt či jinou nemovitost, budu rád, když se na mne obrátíte.
Věřím, že Vaši důvěru nezklamu!

 

Specializace:
- prodej novostaveb rodiných domů (široká databáze zájemců)
- prodej a pronájem domů a bytů
  oblast: Morava

 

2013 - 3. místo - Makléř roku sítě RE/MAX, oblast ČR, Pronájem
2013 - 1. místo - Makléř roku sítě RE/MAX, oblast Morava, Pronájem
2021 - 1. místo - Makléř roku sítě RE/MAX, oblast Morava, Pronájem
2023 - 1. místo - Makléř měsíce 01/2023, oblast Morava, Prodej
2023 - 5. místo - Makléř měsíce 01/2023, oblast ČR, Prodej
(hodnoceno z více jak 1200 makléřů RE/MAX)

 

Certifikáty

Certifikovaný makléř ISO_detail_1.1 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 2. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 100% - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.