Prodej nemovitosti s pomocí realitní kanceláře má řadu výhod a důvodů.

Zde je deset důležitých faktorů, proč zvážit tuto možnost:

1. Odbornost a zkušenosti: Realitní kanceláře mají široké zkušenosti se zprostředkováním nemovitostí. Jejich znalost trhu a procesů prodeje může výrazně zvýšit pravděpodobnost úspěšného prodeje.

2. Ocenění nemovitosti: Profesionální realitní agenti mají přístup k aktuálním datům o tržních cenách nemovitostí ve vaší lokalitě. Pomohou vám stanovit realistickou prodejní cenu.

3. Síť potenciálních kupců: Realitní kanceláře mají rozsáhlou síť kontaktů a potenciálních kupců, kteří hledají nemovitosti. To může urychlit proces prodeje a zvýšit konkurenci mezi zájemci.

4. Profesionální marketing: Realitní agenti vědí, jak efektivně prezentovat vaši nemovitost. Použijí různé marketingové nástroje, včetně fotografií, videí a online inzerce, aby přilákali co nejvíce potenciálních zájemců.

5. Vyřízení právních záležitostí: Prodej nemovitosti zahrnuje mnoho právních a administrativních kroků. Realitní kancelář má znalosti a zkušenosti s těmito procesy, což vám ušetří čas a zajištění toho, že vše proběhne v souladu s platnými předpisy.

6. Ochrana vašeho zájmu: Realitní agenti jednají jako prostředníci mezi vámi a kupujícím. Pomohou minimalizovat rizika a zajistí, aby byla dodržena vaše práva a zájmy během prodejního procesu.

7. Prodejní strategie: Zkušení realitní agenti vytvoří strategii prodeje, která maximalizuje šance na prodej za co nejvýhodnějších podmínek. To zahrnuje určení nejvhodnějšího okamžiku pro prodej a vhodnou taktiku vyjednávání.

8. Vyšší dosažitelnost: Realitní kanceláře mají přístup k různým kanálům prodeje, včetně inzerce na specializovaných webových stránkách, v novinách, časopisech atd. To zvýší viditelnost vaší nemovitosti a zároveň osloví různé skupiny zájemců.

9. Právní a finanční rady: Realitní agenti mohou poskytnout rady ohledně daňových a finančních aspektů prodeje nemovitosti. Tím vám pomohou minimalizovat nepříjemné překvapení a zbytečné náklady.

10. Úspora času a úsilí: Prodej nemovitosti je komplexní proces, který vyžaduje čas, úsilí a pozornost k mnoha detailům. Spolupráce s realitní kanceláří vám umožní se věnovat svým běžným povinnostem a zároveň mít jistotu, že se prodej řídí profesionálně.

Je důležité vybrat si renomovanou a spolehlivou realitní kancelář, která splňuje vaše očekávání a má pozitivní zpětnou vazbu od klientů.

20.8.2023

O mně

Dobrý den,
děkuji, že jste zavítali na mé www stránky.
Jsem realitním makléřem společnosti RE/MAX Delux.
V realitách se pohybuji od roku 2010.
Za tu dobu jsem realizoval přes 400 realitních transakcí.
Jako jeden z mála makléřů v ČR jsem certifikovaným realitním makléřem dle norem ISO 17024.
Jestli prodáváte nebo pronajíte byt či jinou nemovitost, budu rád, když se na mne obrátíte.
Věřím, že Vaši důvěru nezklamu!

 

Specializace:
- prodej novostaveb rodiných domů (široká databáze zájemců)
- prodej a pronájem domů a bytů
  oblast: Morava

 

2013 - 3. místo - Makléř roku sítě RE/MAX, oblast ČR, Pronájem
2013 - 1. místo - Makléř roku sítě RE/MAX, oblast Morava, Pronájem
2021 - 1. místo - Makléř roku sítě RE/MAX, oblast Morava, Pronájem
2023 - 1. místo - Makléř měsíce 01/2023, oblast Morava, Prodej
2023 - 5. místo - Makléř měsíce 01/2023, oblast ČR, Prodej
(hodnoceno z více jak 1200 makléřů RE/MAX)

 

Certifikáty

Certifikovaný makléř ISO_detail_1.1 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 2. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 100% - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.