Reference a zpětná vazba pro makléře

Když jako makléř prodáváte nemovitost, je dobré si uvědomit, že tím, že najdete kupce, ještě akce nekončí. Je potřeba celý prodej dotáhnout do úspěšného konce, ale určitě se také vyplatí zeptat se všech zúčastněných na zpětnou vazbu, případně si i říct o reference. Níže se podíváme, proč je to pro makléře i jeho další klienty docela důležité.

Reference

V dnešní době se nejvíce zakázek získává přes reference a doporučení. Sbírejte reference a nenásilně je zveřejňujte na svém webu nebo i jinde v online prostředí. Právě pozitivní reference pomohou ujistit vaše potencionální klienty, aby vás jako makléře s prodejem své nemovitosti oslovili. Reference nejlépe získáte tak, že po úspěšném prodeji emailem oslovíte svého klienta, aby vám nějakou referenci poslal.

Zpětná vazba vám pomůže se zlepšit

Když získáte od prodávajícího, kupujícího a třeba i od dalších zájemců jakoukoliv zpětnou vazbu, buďte za to rádi, i kdyby byla negativní. Dokonce si o ni řekněte. Díky zpětné vazbě budete vědět, na čem je dobré zapracovat, možná si uvědomíte něco nového, lépe se vcítíte do svých potencionálních klientů, nastaví vám zrcadlo. Zeptejte se, co se zájemcům líbilo a co nelíbilo, co by zlepšili apod.

Když prodáváte nemovitost, je důležité oslovit schopného profesionála, který vám pomůže. Určitě oceníte více toho, který se zlepšuje, pracuje na sobě a zajímá ho zpětná vaše vazba než arogantního frajírka, který nechce žádné připomínky slyšet. To platí obecně i v jiných oborech. Profesionální makléř vám je schopen připravit vhodnou prodejní a marketingovou strategii na míru, předá vám zpětnou vazbu z osobních prohlídek a pomůže vám najít ideálního kupce.

11.9.2021

O mně

Dobrý den,
děkuji, že jste zavítali na mé www stránky.
Jsem realitním makléřem společnosti RE/MAX Delux.
V realitách se pohybuji od roku 2010.
Za tu dobu jsem realizoval přes 400 realitních transakcí.
Jako jeden z mála makléřů v ČR jsem certifikovaným realitním makléřem dle norem ISO 17024.
Jestli prodáváte nebo pronajíte byt či jinou nemovitost, budu rád, když se na mne obrátíte.
Věřím, že Vaši důvěru nezklamu!

 

Specializace:
- prodej novostaveb rodiných domů (široká databáze zájemců)
- prodej a pronájem domů a bytů
  oblast: Morava

 

2013 - 3. místo - Makléř roku sítě RE/MAX, oblast ČR, Pronájem
2013 - 1. místo - Makléř roku sítě RE/MAX, oblast Morava, Pronájem
2021 - 1. místo - Makléř roku sítě RE/MAX, oblast Morava, Pronájem
2023 - 1. místo - Makléř měsíce 01/2023, oblast Morava, Prodej
2023 - 5. místo - Makléř měsíce 01/2023, oblast ČR, Prodej
(hodnoceno z více jak 1200 makléřů RE/MAX)

 

Certifikáty

Certifikovaný makléř ISO_detail_1.1 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 2. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 100% - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.