V současné době se prodávají i dlouho neprodejné nemovitosti

Všichni v posledních měsících vnímáme, že se zdražuje, je tady docela vysoká inflace. V takové době spousta lidí uvažuje o investicích, aby nepřišli o své úspory. Jednou z jistých a zajímavých investic je nákup nemovitostí. I proto dnes jasně převládá poptávka nad nabídkou a i proto se prodávají nemovitosti rychle a za vyšší ceny. Dokonce se často dostává i na nemovitosti, které se nedařilo prodat dost dlouho.

Vyzkoušejte druhý pokus s makléřem v zádech

Když někdo nabízel nemovitost, kterou se nedařilo prodat, dnes je čas to zkusit znovu. Ideálně s profesionálním makléřem nebo realitní kanceláří v zádech. Obecně pomůže nový popis, nové fotky, případně i home staging a další finty, jak nemovitost prodat. Uvidíte, že v této době máte na prodej větší šanci.

Ať už byl důvod toho, že se nemovitost nedařilo prodat, jakýkoliv, můžete to dnes vyzkoušet znovu. Mezi nejčastější důvody, proč se nemovitost nedaří prodat, patří například vysoká prodejní cena, žalostný stav, neatraktivní lokalita, absence zahrady, blízkost rušné komunikace nebo jiné nepříjemnosti. Některé z těchto faktorů lze změnit, jiné ne. Když to proberete se zkušeným makléřem, možná se vám dokonce podaří nabízenou nemovitost zatraktivnit.

Neoddiskutovatelným faktem však je, že v dnešní době jdou nemovitosti na dračku. Nejen byty ve velkých městech, ale prakticky vše - rodinné domy, chaty, chalupy, kanceláře a další. Možná se vám podaří vaši nemovitost prodat i bez toho, abyste museli snižovat původní prodejní cenu.

28.9.2021

O mně

Dobrý den,
děkuji, že jste zavítali na mé www stránky.
Jsem realitním makléřem společnosti RE/MAX Delux.
V realitách se pohybuji od roku 2010.
Za tu dobu jsem realizoval přes 400 realitních transakcí.
Jako jeden z mála makléřů v ČR jsem certifikovaným realitním makléřem dle norem ISO 17024.
Jestli prodáváte nebo pronajíte byt či jinou nemovitost, budu rád, když se na mne obrátíte.
Věřím, že Vaši důvěru nezklamu!

 

Specializace:
- prodej novostaveb rodiných domů (široká databáze zájemců)
- prodej a pronájem domů a bytů
  oblast: Morava

 

2013 - 3. místo - Makléř roku sítě RE/MAX, oblast ČR, Pronájem
2013 - 1. místo - Makléř roku sítě RE/MAX, oblast Morava, Pronájem
2021 - 1. místo - Makléř roku sítě RE/MAX, oblast Morava, Pronájem
2023 - 1. místo - Makléř měsíce 01/2023, oblast Morava, Prodej
2023 - 5. místo - Makléř měsíce 01/2023, oblast ČR, Prodej
(hodnoceno z více jak 1200 makléřů RE/MAX)

 

Certifikáty

Certifikovaný makléř ISO_detail_1.1 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 2. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 100% - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.