Prodej nemovitosti s pomocí realitní kanceláře má řadu výhod a důvodů.

Zde je deset důležitých faktorů, proč zvážit tuto možnost:

1. Odbornost a zkušenosti: Realitní kanceláře mají široké zkušenosti se zprostředkováním nemovitostí. Jejich znalost trhu a procesů prodeje může výrazně zvýšit pravděpodobnost úspěšného prodeje.

2. Ocenění nemovitosti: Profesionální realitní agenti mají přístup k aktuálním datům o tržních cenách nemovitostí ve vaší lokalitě. Pomohou vám stanovit realistickou prodejní cenu.

3. Síť potenciálních kupců: Realitní kanceláře mají rozsáhlou síť kontaktů a potenciálních kupců, kteří hledají nemovitosti. To může urychlit proces prodeje a zvýšit konkurenci mezi zájemci.

4. Profesionální marketing: Realitní agenti vědí, jak efektivně prezentovat vaši nemovitost. Použijí různé marketingové nástroje, včetně fotografií, videí a online inzerce, aby přilákali co nejvíce potenciálních zájemců.

5. Vyřízení právních záležitostí: Prodej nemovitosti zahrnuje mnoho právních a administrativních kroků. Realitní kancelář má znalosti a zkušenosti s těmito procesy, což vám ušetří čas a zajištění toho, že vše proběhne v souladu s platnými předpisy.

6. Ochrana vašeho zájmu: Realitní agenti jednají jako prostředníci mezi vámi a kupujícím. Pomohou minimalizovat rizika a zajistí, aby byla dodržena vaše práva a zájmy během prodejního procesu.

7. Prodejní strategie: Zkušení realitní agenti vytvoří strategii prodeje, která maximalizuje šance na prodej za co nejvýhodnějších podmínek. To zahrnuje určení nejvhodnějšího okamžiku pro prodej a vhodnou taktiku vyjednávání.

8. Vyšší dosažitelnost: Realitní kanceláře mají přístup k různým kanálům prodeje, včetně inzerce na specializovaných webových stránkách, v novinách, časopisech atd. To zvýší viditelnost vaší nemovitosti a zároveň osloví různé skupiny zájemců.

9. Právní a finanční rady: Realitní agenti mohou poskytnout rady ohledně daňových a finančních aspektů prodeje nemovitosti. Tím vám pomohou minimalizovat nepříjemné překvapení a zbytečné náklady.

10. Úspora času a úsilí: Prodej nemovitosti je komplexní proces, který vyžaduje čas, úsilí a pozornost k mnoha detailům. Spolupráce s realitní kanceláří vám umožní se věnovat svým běžným povinnostem a zároveň mít jistotu, že se prodej řídí profesionálně.

Je důležité vybrat si renomovanou a spolehlivou realitní kancelář, která splňuje vaše očekávání a má pozitivní zpětnou vazbu od klientů.

20.8.2023

O mně

 

Ve světě realit působím jíž přes 10 let a mám za sebou desítky realizovaných obchodních případů. Za své služby svým klientům ručím, vždy se ke své práci stavím profesionálně, zodpovědně a s tou největší péčí. Realitní činnost je mým koníčkem, radostí a životním stylem.

Vytvářím Home-Staging, točím video-prohlídky, využívám profesionálního fotografa, zajišťuji 2D i 3D půdorysy, inzeruji na nejsledovanějších realitních serverech, pracuji na sociálních sítích, objednávám letákové kampaně...vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za tu nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.

Mým cílem je dělat reality jinak - kvalitně! Proto jsem si zvolil RE/MAX, jednu z nejsilnějších značek na světovém trhu realit. Je pro mě velice důležité neustále se zdokonalovat, vzdělávat se, učit se a toho se mi v RE/MAX dostává v té nejvyšší kvalitě.

Moje časová flexibilita, preciznost, znalosti, zkušenosti a další mé vlastnosti jsou mojí vizitkou, na které si velice zakládám. Každý můj spokojený klient je mým doporučením a výsledkem mé práce.

Za každým prodejem nemovitosti se skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani Vy, ani Váš makléř.

Jan Konečný

Makléř

Certifikáty

HALLofFAME TOP CLUB GOLD - Jan Konečný REMAX 100_percent PLATINUM - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.