Prodej lesa, 73741 m2, Střítež nad Bečvou
Nedostupné, nevolat

Střítež nad Bečvou

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi oplocenou plantáž vánočních stromků o výměře 73 741 m2 v malebné obci Střítež nad Bečvou.

Plantáž založená v roce 1998 nabízí přes 40 000 ks vánočních stromků v té nejvyšší kvalitě premium a první až třetí jakosti.

Jedná se o jedinečnou příležitost a velice zajímavou investici.

95% plantáže je osázeno nejžádanějším vánočním stromkem, Kavkazskou jedlí. Ostatní plochu tvoří Smrk pichlavý a ostatní jedle.

Značka a jméno RadhošťTrans, spol. s.r.o. je garantem pravidelného odběru stromků od velkoodběratelů a díky prodejním plochám přímo na plantáži se řadí na přední místa s největším počtem prodaných vánočních stromků v České republice.

Společnost RadhošťTrans, s.r.o. se také podílí 1/3 nákladů i zisků na nové plantáži na Drahanské vrchovině.
Do majetku společnosti dále patří:
Toyota RAW Hybrid 4x4
Ford Transit
Traktor VIVID s přívěsem
Nosič nářadí EGEDAL s pěti adaptéry
Hydraulická balička s nezávislým motorem a řada další mechanizace a nářadí pro pěstování vánočních stromků.
Vše je uskladněno v hospodářské budově se zázemím přímo na plantáži.

Celý areál o obvodu 1 600 m je oplocený lesnickým pletivem s betonovými sloupy. Na pozemku je kopaná studna na zavlažování sazenic a stromků v květináčích.
Veškerá produkce je pojištěná proti požáru, kroupám i mrazu. Na obhospodařování během roku není třeba více než dvou lidí a před Vánočními svátky s prodejem rádi pomohou místní brigádníci.

Číslo nabídky:273625Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost
Elektřina:230 V, 400 VTopení:Lokalni - elektricke
Doprava:Silnice, Autobus

O mně

 

Ve světě realit působím jíž přes 10 let a mám za sebou desítky realizovaných obchodních případů. Za své služby svým klientům ručím, vždy se ke své práci stavím profesionálně, zodpovědně a s tou největší péčí. Realitní činnost je mým koníčkem, radostí a životním stylem.

Vytvářím Home-Staging, točím video-prohlídky, využívám profesionálního fotografa, zajišťuji 2D i 3D půdorysy, inzeruji na nejsledovanějších realitních serverech, pracuji na sociálních sítích, objednávám letákové kampaně...vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za tu nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.

Mým cílem je dělat reality jinak - kvalitně! Proto jsem si zvolil RE/MAX, jednu z nejsilnějších značek na světovém trhu realit. Je pro mě velice důležité neustále se zdokonalovat, vzdělávat se, učit se a toho se mi v RE/MAX dostává v té nejvyšší kvalitě.

Moje časová flexibilita, preciznost, znalosti, zkušenosti a další mé vlastnosti jsou mojí vizitkou, na které si velice zakládám. Každý můj spokojený klient je mým doporučením a výsledkem mé práce.

Za každým prodejem nemovitosti se skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani Vy, ani Váš makléř.

Jan Konečný

Makléř

Certifikáty

HALLofFAME TOP CLUB GOLD - Jan Konečný REMAX 100_percent PLATINUM - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.