Prodej rodinného domu, 162 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Židenice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme podsklepený, řadový, rodinný dům se zahradou, předzahrádkou i garáží v Brně-Židenicích na ulici Blodkova.

Za vstupními dveřmi je hlavní, betonové schodiště se samostatnými vstupy do sklepa i do všech bytových jednotek.

V 1. NP je bytová jednotka o dispozici 2+1 s výměrou 54 m2.
Byt nabízí prostornou předsíň se vstupy na samostatnou toaletu, do kuchyně s praktickou komorou, do obývacího pokoje i do ložnice.

V 2.NP je bytová jednotka o dispozici 2+1 s výměrou 54 m2.
Byt nabízí prostornou předsíň se vstupem na samostatnou toaletu, do kuchyně s praktickou komorou a volným průchodem do jídelny, ze které se dostaneme do obývacího pokoje, který je průchozí zpět do předsíně.

Každá bytová jednotka má svá měřidla spotřeby, koupelnu, toaletu, lodžii směrem do zahrady na SV a před bytovými dveřmi je dostatek místa pro zbudování botníku či jiného úložného prostoru.

Podkroví domu bylo zbudováno v roce 2007 a nabízí prostornou předsíň, tři pokoje i vlastní sociální zázemí.

Všechna okna, včetně všech exteriérových dveří byla vyměněna za nová, plastová v roce 2009.

Rodinný dům je z celé části podsklepený a nabízí úložný prostor, technickou místnost s prádelnou, dílnu s toaletou, vstup do garáže i vstup na rovinatou, zatravněnou zahradu s dvorkem, kde jistě najdete místo k Vaší relaxaci a můžete si zde vypěstovat i vlastní ovoce, zeleninu či bylinky.

Dům je napojený na všechny inženýrské sítě a v roce 2003 byly v celém domě dělány rozvody elektřiny, vody, odpadů i plynu.

O teplo domova i ohřev vody se stará v kombinaci s bojlerem plynový kotel značky Viadrus.

Tato velice lukrativní a vyhledávaná městská část nabízí kompletní občanskou vybavenost.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Číslo nabídky:290586Plocha užitná:162
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:Plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:Kanalizace
Voda:Dalkovy rozvodSklep:Ano (22 m2)
Elektřina:230 V, 400 VStav objektu:Velmi dobry
Topení:Ustredni - plynoveBudova:Cihlova
Vlastnictví:

Osobni

Doprava:Vlak, Dalnice, Silnice, MHD, Autobus

O mně

 

Ve světě realit působím jíž přes 10 let a mám za sebou desítky realizovaných obchodních případů. Za své služby svým klientům ručím, vždy se ke své práci stavím profesionálně, zodpovědně a s tou největší péčí. Realitní činnost je mým koníčkem, radostí a životním stylem.

Vytvářím Home-Staging, točím video-prohlídky, využívám profesionálního fotografa, zajišťuji 2D i 3D půdorysy, inzeruji na nejsledovanějších realitních serverech, pracuji na sociálních sítích, objednávám letákové kampaně...vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za tu nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.

Mým cílem je dělat reality jinak - kvalitně! Proto jsem si zvolil RE/MAX, jednu z nejsilnějších značek na světovém trhu realit. Je pro mě velice důležité neustále se zdokonalovat, vzdělávat se, učit se a toho se mi v RE/MAX dostává v té nejvyšší kvalitě.

Moje časová flexibilita, preciznost, znalosti, zkušenosti a další mé vlastnosti jsou mojí vizitkou, na které si velice zakládám. Každý můj spokojený klient je mým doporučením a výsledkem mé práce.

Za každým prodejem nemovitosti se skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani Vy, ani Váš makléř.

Jan Konečný

Makléř

Certifikáty

HALLofFAME TOP CLUB GOLD - Jan Konečný REMAX 100_percent PLATINUM - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.