Prodej rodinného domu, 166 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Tuřany

Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi řadový, rodinný dům s rovinatou zahradou v Brně-Tuřanech na ulici Haraštova.

Za vstupními dveřmi je prostorná chodba, která navazuje na obytné přízemí domu, ve kterém najdeme vzdušný prostor s přípravou na kuchyňský kout, pokoj situovaný do ulice,ze kterého je vstup do místnosti připravené na zbudování velké koupelny.

Přízemí domu má velký potenciál.
Jednoduchou příčkou zde může vzniknou samostatná bytová jednotka či komerční prostor.

Po dřevěném schodišti z modřínu na ocelovém profilu se dostaneme do patra domu, které nám spolu s obytným podkrovím nabízí dispozici 5+1.

Najdeme zde ložnici, pracovnu, obývací pokoj se vstupem na terasu, kuchyni s kompletní přípravou pro kuchyňskou linku i koupelnu se sprchovým koutem a toaletou.
Masivní schodiště ze smrku nás dovede do podkroví domu, kde jsou dva dětské pokoje s krásným výhledem.

K nástavbě a rekonstrukci rodinného domu došlo v roce 2000. Dům je z pálené cihly, je zateplený, uliční zeď byla odizolována, exteriérové dveře i okna byly vyměněny za plastové, rozvody elektřiny jsou v mědi, voda i odpady jsou v plastu, svedeny do městské kanalizace.
Stropy mezi nadzemními podlažími jsou trámové s palubkovými deskami, příčky v přízemí jsou zděné, v patrech byly zvoleny příčky sádrokartonové.
Byl dělaný i nový krov včetně nové střešní krytiny a střešních oken Velux.

Ohřev vody i teplo domova má na starosti zcela nový kondenzační kotel značky Junkers, který byl instalován v roce 2020.

Rodinný dům je z části podsklepený.
Vstup do sklepa je ze zimní zahrady, ze které se dostaneme i na rovinatou zahradu, která nabízí terasu k posezení, ovocné stromy i keře, bylinkový záhonek i ozdobné květiny.
Zahrada je situována na jižní stranu, díky čemuž si můžete užívat slunečních paprsků téměř celý den.
O zavlažování Vaší úrody se Vám postará kopaná studna, která je umístěná v zadní části zahrady.

Městská část Tuřany je známa i díky svému zachovalému vesnickému charakteru a kromě bohaté občanské vybavenosti se můžeme spolehnout i na pravidelnou autobusovou dopravu, kterou zajišťuje DPMB.

Západní stranu Tuřan zdobí přírodní rezervace Černovický hájek i přírodní památky Holásecká jezera a Rájecká tůň.

V této chvíli probíhá zpracování PENB, proto než-li bude vyhotoven, uvádíme ze zákona tř.“G“.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Číslo nabídky:297949Plocha užitná:166
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová

O mně

 

Ve světě realit působím jíž přes 10 let a mám za sebou desítky realizovaných obchodních případů. Za své služby svým klientům ručím, vždy se ke své práci stavím profesionálně, zodpovědně a s tou největší péčí. Realitní činnost je mým koníčkem, radostí a životním stylem.

Vytvářím Home-Staging, točím video-prohlídky, využívám profesionálního fotografa, zajišťuji 2D i 3D půdorysy, inzeruji na nejsledovanějších realitních serverech, pracuji na sociálních sítích, objednávám letákové kampaně...vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za tu nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.

Mým cílem je dělat reality jinak - kvalitně! Proto jsem si zvolil RE/MAX, jednu z nejsilnějších značek na světovém trhu realit. Je pro mě velice důležité neustále se zdokonalovat, vzdělávat se, učit se a toho se mi v RE/MAX dostává v té nejvyšší kvalitě.

Moje časová flexibilita, preciznost, znalosti, zkušenosti a další mé vlastnosti jsou mojí vizitkou, na které si velice zakládám. Každý můj spokojený klient je mým doporučením a výsledkem mé práce.

Za každým prodejem nemovitosti se skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani Vy, ani Váš makléř.

Jan Konečný

Makléř

Certifikáty

HALLofFAME TOP CLUB GOLD - Jan Konečný REMAX 100_percent PLATINUM - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.