Prodej rodinného domu, 89 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Slatina

Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku a projít si 3D virtuální prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi dvoupodlažní rodinný dům s relaxační zahrádkou v Brně - Slatině.

Dům byl postaven v roce 1935 na velice klidné, slepé ulici Kozinova. Uliční šíře parcely je 10 m a její hloubka je 17,7 m. Celková výměra pozemku tak činí 177 m2 s čelní orientací na jižní stranu.

Rodinný dům je z pálené cihly, tloušťka obvodového zdiva je 50 cm, aktuální dispozice je 2+1 a podlahová plocha bez schodů, sklepů a balkónu čítá 68,3 m2. Celková užitná plocha pak nabízí 89 m2. Nabízí se tu celá řada projektových možností včetně využití půdního prostoru k bydlení.

Nad vstupem, který byl k původní stavbě před lety dostaven, vznikl balkón o výměře 6,5 m2.

Dům je ze své poloviny podsklepený a výměra těchto sklepních prostorů je 13,7 m2.

Rodinný dům je napojený na všechny inženýrské sítě.

Brněnská část Slatina nabízí kompletní občanskou vybavenost. Nedaleko domu najdeme dětská hřiště, školy, školky, restaurace, dětský zábavní park, čerpací stanice, myčku, Lidl, Kaufland a v neposlední řadě i OC Nová Slatina, která skýtá širokou nabídku všech služeb.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta, je samozřejmostí a zdarma.

Číslo nabídky:316228Plocha užitná:89
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová
Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

O mně

 

Ve světě realit působím jíž přes 10 let a mám za sebou desítky realizovaných obchodních případů. Za své služby svým klientům ručím, vždy se ke své práci stavím profesionálně, zodpovědně a s tou největší péčí. Realitní činnost je mým koníčkem, radostí a životním stylem.

Vytvářím Home-Staging, točím video-prohlídky, využívám profesionálního fotografa, zajišťuji 2D i 3D půdorysy, inzeruji na nejsledovanějších realitních serverech, pracuji na sociálních sítích, objednávám letákové kampaně...vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za tu nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.

Mým cílem je dělat reality jinak - kvalitně! Proto jsem si zvolil RE/MAX, jednu z nejsilnějších značek na světovém trhu realit. Je pro mě velice důležité neustále se zdokonalovat, vzdělávat se, učit se a toho se mi v RE/MAX dostává v té nejvyšší kvalitě.

Moje časová flexibilita, preciznost, znalosti, zkušenosti a další mé vlastnosti jsou mojí vizitkou, na které si velice zakládám. Každý můj spokojený klient je mým doporučením a výsledkem mé práce.

Za každým prodejem nemovitosti se skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani Vy, ani Váš makléř.

Jan Konečný

Makléř

Certifikáty

HALLofFAME TOP CLUB GOLD - Jan Konečný REMAX 100_percent PLATINUM - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.