Prodej bytu 4+1, 84 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Vinohrady

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.
Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku a projít si 3D virtuální prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi byt o dispozici 4+1 s lodžií na ul. Valtická, Židenice-Vinohrady, Brno.

Bytová jednotka se nachází ve 2.NP/8.NP panelového domu, který stojí na samém okraji Vinohrad.

Dům prošel kompletní revitalizací v roce 2011 avšak okna si v případě zájmu řeší každý vlastník bytové jednotky sám. V našem případě zde ještě najdeme okna dřevěná. Jejich stav je ovšem velice dobrý a jejich výměna je tak pouze estetickou záležitostí.

Do prvního patra se v rámci pohybu dostaneme po dlouhém schodišti, ale použít můžeme i nový osobní výtah.

Za bytovými dveřmi je velká předsíň, ze které je vstup do pokoje o výměře 12,2 m2, do pokoje o výměře 8 m2 který je využívaný jako velice praktická šatna. Předsíň dále navazuje na prostornou chodbu, ze které je vstup do pokoje o výměře 12,14 m2 i do koupelny s vanou a na samostatnou toaletu. Jádro je umakartové díky čemuž se Vám zde nabízí prostor pro zbudování nové koupelny s toaletou dle Vašich představ a požadavků.

Obývací pokoj o výměře 20,3 m2 je situovaný na jižní stranu a nabízí vstup na lodžii o výměře 4,77 m2, která Vám odkryje krásný výhled na panorama města Brna včetně hradu Špilberk.

Kuchyně s jídelním koutem je velice prakticky průchozí. Dostaneme se do ní z chodby i z obývacího pokoje.

Byt má neprůchozí pokoje, je velice prostorný, nabízí hned dvě světové orientace a to na sever i na jih a v neposlední řadě jistě oceníte i velké množství úložného prostoru.

Ohřev vody i teplo v ústředních radiátorech s tepelnými regulátory je zde zajištěno dálkově z Brněnských tepláren. Náklady na bydlení jsou velice příjemné, v zálohách na elektřinu, vodu, teplo, za zprávu budovy i do fondu oprav činí 4 060,-Kč měsíčně.
SJV velice dobře hospodaří. V současné chvíli nemají žádný úvěr a jejich spořící účet je v plusových číslech

K bytové jednotce náleží i sklepní kóje o výměře 2 m2 a podíl na společných částech domu včetně kočárkárny s kolárnou.

Jak jistě víte, tak městská část Vinohrady nabízí zcela kompletní občanskou vybavenost a velice blízko je i přírodní lesopark Akátky, kde si můžete zaběhat anebo jenom příjemně odpočinout.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Číslo nabídky:343786Plocha užitná:84
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Prodej

Počet podlaží:8
Podkategorie:

4+1

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 VStav objektu:velmi dobrý
Budova:panelováVlastnictví:

osobní

O mně

 

Ve světě realit působím jíž přes 10 let a mám za sebou desítky realizovaných obchodních případů. Za své služby svým klientům ručím, vždy se ke své práci stavím profesionálně, zodpovědně a s tou největší péčí. Realitní činnost je mým koníčkem, radostí a životním stylem.

Vytvářím Home-Staging, točím video-prohlídky, využívám profesionálního fotografa, zajišťuji 2D i 3D půdorysy, inzeruji na nejsledovanějších realitních serverech, pracuji na sociálních sítích, objednávám letákové kampaně...vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za tu nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.

Mým cílem je dělat reality jinak - kvalitně! Proto jsem si zvolil RE/MAX, jednu z nejsilnějších značek na světovém trhu realit. Je pro mě velice důležité neustále se zdokonalovat, vzdělávat se, učit se a toho se mi v RE/MAX dostává v té nejvyšší kvalitě.

Moje časová flexibilita, preciznost, znalosti, zkušenosti a další mé vlastnosti jsou mojí vizitkou, na které si velice zakládám. Každý můj spokojený klient je mým doporučením a výsledkem mé práce.

Za každým prodejem nemovitosti se skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani Vy, ani Váš makléř.

Jan Konečný

Makléř

Certifikáty

HALLofFAME TOP CLUB GOLD - Jan Konečný REMAX 100_percent PLATINUM - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.