Prodej rodinného domu, 180 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Žabovřesky

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.
Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům o dispozici 6+1 s garáží, terasou, dvorem a krásnou zahradou na prestižní ulici Zákoutí, Žabovřesky, Brno.

Velice reprezentativní ulice Zákoutí je nejvyšším bodem městské části Žabovřesky, z jedné strany sousedí Vaše zahrada s přírodním lesoparkem Palackého vrch a z přední strany Vás doslova ohromí výhled na panorama celého města Brna.

Tato výjimečná ulice Zákoutí byla navržena pod taktovkou pana Ing. Arch. Josefa Opatřila a díky své poloze se řadí mezi klenoty města Brna.

Výstavba námi nabízeného domu se datuje k roku 1974.
Zastavěná plocha a nádvoří má výměru 83 m2 a zahrada se pak pyšní svými 217 m2
K rodinnému domu náleží i předzahrádka s nájezdem do garáže.
Celková výměra pozemků čítá 323 m2

Uliční šíře domu je 6 m a aktuální dispozice s užitnou plochou 180 m2 nabízí šest krásných pokojů a kuchyni s jídelnou.

Za vstupními dveřmi je prostorné zádveří, které navazuje na vstupní halu, ze které je vstup do společenské místnosti s krbem i do koupelny se sprchovým koutem a toaletou.

Po schodišti se dostaneme do patra domu, kde je z podesty vstup na samostatnou toaletu, do komory, do kuchyně s jídelnou a s krásným výhledem do zahrady, ale především do prosluněného obývacího pokoje, který disponuje výjimečným výhledem na celé město Brno.

Druhé patro má ze své podesty vstup do koupelny s toaletou a do čtyř neprůchozích pokojů.
Dva pokoje se svojí světovou orientací na západ nabízejí klidný výhled do zahrady a dva pokoje s orientací na východ Vám odhalí všechny krásy našeho města. Z těchto pokojů je i vstup na terasu, ze které je doslova dech beroucí výhled.

Dům je téměř v původním stavu, díky čemuž si zde můžete vše zrealizovat dle svých představ o dokonalém bydlení.

K domu náleží dvůr se vstupem do sklepa s dílnou i bohatá zahrada, která Vás dovede až na hranici přírodního lesoparku Palackého vrch.

Dům je napojený na všechny IS. O teplo domova v ústředních radiátorech i o ohřev vody se v současné chvíli stará plynový kotel.

Nadstandardní životní styl Vám zajistí i dostupnost ke kompletní občanské vybavenosti.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Berte prosím na vědomí, že uvedená výměra může být pouze orientační.

Číslo nabídky:373763Plocha užitná:180
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:3Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 380 V
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová

O mně

 

Ve světě realit působím jíž přes 10 let a mám za sebou desítky realizovaných obchodních případů. Za své služby svým klientům ručím, vždy se ke své práci stavím profesionálně, zodpovědně a s tou největší péčí. Realitní činnost je mým koníčkem, radostí a životním stylem.

Vytvářím Home-Staging, točím video-prohlídky, využívám profesionálního fotografa, zajišťuji 2D i 3D půdorysy, inzeruji na nejsledovanějších realitních serverech, pracuji na sociálních sítích, objednávám letákové kampaně...vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za tu nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.

Mým cílem je dělat reality jinak - kvalitně! Proto jsem si zvolil RE/MAX, jednu z nejsilnějších značek na světovém trhu realit. Je pro mě velice důležité neustále se zdokonalovat, vzdělávat se, učit se a toho se mi v RE/MAX dostává v té nejvyšší kvalitě.

Moje časová flexibilita, preciznost, znalosti, zkušenosti a další mé vlastnosti jsou mojí vizitkou, na které si velice zakládám. Každý můj spokojený klient je mým doporučením a výsledkem mé práce.

Za každým prodejem nemovitosti se skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani Vy, ani Váš makléř.

Jan Konečný

Makléř

Certifikáty

HALLofFAME TOP CLUB GOLD - Jan Konečný REMAX 100_percent PLATINUM - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.