Prodej rodinného domu, 374 m2, Braníškov
Nedostupné, nevolat

Braníškov

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.
Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku, kde z důvodů omezeného počtu fotografií najdete více záběrů na nemovitost.

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi samostatně stojící, dvougenerační rodinný dům s nesmírně bohatým zázemím v podobě garáží, dílny, skladu, kanceláře i průjezdu do zahrady.

Malebná obec Braníškov leží v okrese Brno-venkov a nachází se necelých 10 km od města Tišnov, kde také najdeme zcela kompletní občanskou vybavenost.

Námi nabízený samostatně stojící, dvougenerační rodinný dům nabízí dvě bytové jednotky, přičemž každá má dispozici 3+1. Celková užitná plocha tohoto jedinečného domu činí 374 m².

Bohaté zázemí v podobě garáží, skladů i dílen tvoří neuvěřitelných 288 m².

Překrásná předzahrádka, dvůr s bazénem i zahrada tvoří celek o výměře téměř 1 330 m².

Celková plocha pozemku tak bezmála čítá 1 700 m².

Za hlavními vstupními dveřmi je společná, prostorná chodba, ze které jsou samostatné vstupy do každého z bytů.

Oba byty se skládají z kuchyně s jídelnou, obývacího pokoje, dvou ložnic a koupelny.

Dále je v přízemí domu, ze společné chodby ,vstup do prostorného sklepa, který se skládá ze tří místností, vstup na toaletu pro spodní byt a do prádelny. V mezi-patře je vstup do šatny a do pracovny, na toaletu pro druhý byt a v patře pak najdeme vstup na balkon a do druhého z bytů, který rovněž disponuje kuchyní s jídelnou, obývacím pokojem, dvěma ložnicemi a koupelnou. V posledním patře je pak vstup na půdu, která je připravena k dalšímu využití dle vašich potřeb a požadavků.

O teplo domova v ústředních radiátorech se stará plynový kotel, ohřev vody má pak na starost elektrický bojler. Dům je napojený na všechny inženýrské sítě, a to včetně obecní kanalizace, vody, plynu i elektřiny.

Na relaxační dvůr s bazénem a odpočinkovou terasou se dostaneme z přízemí domu, po chodníčku kolem domu či z bočního zázemí.

Hlavní garáž s kanceláří má výměru 105 m²
Druhá garáž má výměru 25,7 m²
Třetí garáž má výměru 15,5 m²
Je zde i dílna a mnoho dalšího úložného prostoru.
Dále zde najdeme velice praktický průjezd, kterým se dostaneme až na zadní pozemek i bránu, která se nachází na samém konci pozemku.

Tyto ostatní travnaté plochy lze ideálně využít na pěstování vlastní ovoce a zeleniny a na chov drobné drůbeže.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Berte prosím na vědomí, že uvedené výměry mohou být s mírnou odchylkou.

Číslo nabídky:376596Plocha užitná:374
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 380 V, 400 V
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová

O mně

 

Ve světě realit působím jíž přes 10 let a mám za sebou desítky realizovaných obchodních případů. Za své služby svým klientům ručím, vždy se ke své práci stavím profesionálně, zodpovědně a s tou největší péčí. Realitní činnost je mým koníčkem, radostí a životním stylem.

Vytvářím Home-Staging, točím video-prohlídky, využívám profesionálního fotografa, zajišťuji 2D i 3D půdorysy, inzeruji na nejsledovanějších realitních serverech, pracuji na sociálních sítích, objednávám letákové kampaně...vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za tu nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.

Mým cílem je dělat reality jinak - kvalitně! Proto jsem si zvolil RE/MAX, jednu z nejsilnějších značek na světovém trhu realit. Je pro mě velice důležité neustále se zdokonalovat, vzdělávat se, učit se a toho se mi v RE/MAX dostává v té nejvyšší kvalitě.

Moje časová flexibilita, preciznost, znalosti, zkušenosti a další mé vlastnosti jsou mojí vizitkou, na které si velice zakládám. Každý můj spokojený klient je mým doporučením a výsledkem mé práce.

Za každým prodejem nemovitosti se skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani Vy, ani Váš makléř.

Jan Konečný

Makléř

Certifikáty

HALLofFAME TOP CLUB GOLD - Jan Konečný REMAX 100_percent PLATINUM - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.