Prodej bytu 2+kk, 53 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Bohunice

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.
Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku a projít si 3D virtuální prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi byt o dispozici 2+kk s balkonem, na ul. Arménská, Bohunice, Brno.

Bytová jednotka se nachází ve 3.NP/7.NP panelového domu, který v současné chvíli postupně prochází revitalizací.

Do 3. patra se necháme pohodlně vyvézt osobním výtahem.

Světová orientace námi nabízeného bytu je na východ, díky čemuž se budete probouzet s ranními paprsky slunce a večer budete usínat za příjemné tmy.

Bytová jednotka je v původním stavu, díky čemuž si zde můžete zrealizovat bydlení či investiční nemovitost dle Vašich představ a požadavků. V případě Vašeho zájmu Vám umíme rekonstrukci na klíč i zrealizovat. Vážným zájemcům bude při osobní prohlídce předložen i orientační rozpočtový list na celkovou rekonstrukci ve standardu.

Za bytovými dveřmi je prostorné zádveří s dvěma velice praktickými komorami a výklenek na vestavěnou skříň pro další úložný prostor.

Bytová jednotka má neprůchozí pokoje.

Obývací pokoj má svoji výměru 17,3 m2 a nabízí kuchyňský kout o výměře 4,2 m2 i vstup na balkon s výměrou 6,1 m2

Druhý pokoj vhodný jako ložnice či dětský pokojíček má výměru 9,8 m2.

Vstup do koupelny i na samostatnou toaletu je z prostorné chodby.

Ohřev vody i teplo v ústředních radiátorech s tepelnými regulátory je zde zajištěno dálkově z Brněnských tepláren.

Celkové náklady na bydlení jsou v zálohách na elektřinu, vodu, teplo, za správu budovy i do fondu oprav 5 351,-Kč měsíčně.
SJV velice dobře hospodaří. V současné chvíli nemají žádný úvěr, jejich spořící účet je v plusových číslech, úvěr se bude čerpat až za účelem zateplení budovy, které by se mělo realizovat v polovině roku 2025.

K bytové jednotce náleží sklepní kóje.

Městská část Bohunice nabízí zcela kompletní občanskou vybavenost. Základní školu, mateřskou školu, dětská hřiště, plochy pro volnočasové aktivity, obchody i restaurace najdete v těsné blízkosti domu.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Berte prosím na vědomí, že uvedená výměra může být pouze orientační. Ve foto-galerii inzerátu jsou použity tři fotografie s vizualizacemi.

Číslo nabídky:383333Plocha užitná:53
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3
Typ:

Prodej

Počet podlaží:7
Podkategorie:

2 + kk

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:rozvod studené a teplé vody
Elektřina:230 VStav objektu:Před rekonstrukcí
Budova:PanelováVlastnictví:

Osobní

O mně

 

Ve světě realit působím jíž přes 10 let a mám za sebou desítky realizovaných obchodních případů. Za své služby svým klientům ručím, vždy se ke své práci stavím profesionálně, zodpovědně a s tou největší péčí. Realitní činnost je mým koníčkem, radostí a životním stylem.

Vytvářím Home-Staging, točím video-prohlídky, využívám profesionálního fotografa, zajišťuji 2D i 3D půdorysy, inzeruji na nejsledovanějších realitních serverech, pracuji na sociálních sítích, objednávám letákové kampaně...vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za tu nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.

Mým cílem je dělat reality jinak - kvalitně! Proto jsem si zvolil RE/MAX, jednu z nejsilnějších značek na světovém trhu realit. Je pro mě velice důležité neustále se zdokonalovat, vzdělávat se, učit se a toho se mi v RE/MAX dostává v té nejvyšší kvalitě.

Moje časová flexibilita, preciznost, znalosti, zkušenosti a další mé vlastnosti jsou mojí vizitkou, na které si velice zakládám. Každý můj spokojený klient je mým doporučením a výsledkem mé práce.

Za každým prodejem nemovitosti se skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani Vy, ani Váš makléř.

Jan Konečný

Makléř

Certifikáty

HALLofFAME TOP CLUB GOLD - Jan Konečný REMAX 100_percent PLATINUM - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.