Prodej bytu 3+1, 76 m2, Ždánice
Nedostupné, nevolat

Ždánice

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.
Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku a projít si 3D virtuální prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi byt o dispozici 3+1 s verandou na ulici Servítky v malebném městě Ždánice v okrese Hodonín.

Bytová jednotka se nachází v prvním vyvýšeném nadzemním podlaží cihlového domu, který prošel velice rozsáhlou revitalizací.

Za bytovými dveřmi je velice prostorná chodba se vstupy do neprůchozích pokojů.

Ložnice o výměře 14,07 m2 nabízí svoji světovou orientaci na jiho-západ a krásný výhled na panorama širokého okolí.

Pokoj o výměře 13,53 m2 má svoji orientaci stejně jako ložnice na jiho-západ a i zde si můžete užívat krásného výhledu.

Obývací pokoj má svoji výměru 20,66 m2 a najdeme zde i vstup na velice praktickou verandu, která Vám zpříjemní Vaše večery při západu slunce.

Kuchyně má svoji výměru 6,58 m2, orientaci má na severo-východ a disponuje velice praktickou komorou.

Zděná koupelna o výměře 4,81 m2 nabízí vanu a dostatek místa na pračku se sušičkou.
Toaleta je pak umístěna samostatně.

Bytová jednotka je v dobrém, avšak původním stavu, díky čemuž si zde můžete zrealizovat bydlení dle Vašich představ a požadavků.
V prosinci roku 2012 byla původní okna vyměněna za nová plastová okna s trojsklem.
V bytovém domě byly původní stoupačky vyměněny za nové, plastové v roce 2021.
Zateplení domu, nová fasáda i částečná renovace střechy se realizovala v roce 2015.

Velice příjemné jsou i náklady na bydlení, které činí v zálohách na elektřinu, plyn, vodu, do fondu oprav i za správu budovy pouhých 5 300,- měsíčně.
SVJ velice dobře hospodaří, úvěr na revitalizaci budou mít zcela doplacený v roce 2030 a jejich fond oprav je v plusových číslech.

K bytu náleží i zděná sklepní koje o výměře 8,3 m2, podíl na společné prádelně i na pozemku, kde je umístěna kůlna, která Vám může posloužit hned mnoha způsoby. A toužíte-li po vlastním ovoci, zelenině či bylinkách, tak jistě oceníte možnost osobního užívání obecní zahrádky.

Zde Vám nic chybět nebude. Město Ždánice se pyšní svým krásným zámkem, Vrbasovým muzeem, hvězdárnou, koupalištěm, svoji krásou Vás okouzlí i Pánské rybníky a zcela kompletní občanskou vybavenost najdete v nedalekých Bučovicích či Kyjově.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Berte prosím na vědomí, že uvedená výměra může být pouze orientační.

Číslo nabídky:389041Plocha užitná:76
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:2
Podkategorie:

3 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:Před rekonstrukcíTopení:lokální tuhá paliva, ústřední plynové
Budova:CihlováVlastnictví:

Osobní

Doprava:silnice, autobus

O mně

 

Ve světě realit působím jíž přes 10 let a mám za sebou desítky realizovaných obchodních případů. Za své služby svým klientům ručím, vždy se ke své práci stavím profesionálně, zodpovědně a s tou největší péčí. Realitní činnost je mým koníčkem, radostí a životním stylem.

Vytvářím Home-Staging, točím video-prohlídky, využívám profesionálního fotografa, zajišťuji 2D i 3D půdorysy, inzeruji na nejsledovanějších realitních serverech, pracuji na sociálních sítích, objednávám letákové kampaně...vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za tu nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.

Mým cílem je dělat reality jinak - kvalitně! Proto jsem si zvolil RE/MAX, jednu z nejsilnějších značek na světovém trhu realit. Je pro mě velice důležité neustále se zdokonalovat, vzdělávat se, učit se a toho se mi v RE/MAX dostává v té nejvyšší kvalitě.

Moje časová flexibilita, preciznost, znalosti, zkušenosti a další mé vlastnosti jsou mojí vizitkou, na které si velice zakládám. Každý můj spokojený klient je mým doporučením a výsledkem mé práce.

Za každým prodejem nemovitosti se skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani Vy, ani Váš makléř.

Jan Konečný

Makléř

Certifikáty

HALLofFAME TOP CLUB GOLD - Jan Konečný REMAX 100_percent PLATINUM - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.