Prodej rodinného domu, 107 m2, Loděnice
Nedostupné, nevolat

Loděnice

Ve výhradním zastoupení majitele pro Vás mám ke koupi po kompletní rekonstrukci krásný moderní dům se zahradou a parkováním na vlastním pozemku v otevřeném zádveří.

Tento řadový jednopodlažní dům s půdou, se nachází v klidné lokalitě Jezeřany-Maršovice na hranici katastrálního území Brno-venkov a okresu Znojmo.
Dispozice domu 3+kk je složena ze dvou samostatných neprůchozích pokojů a velkoryse prosvětlené obývací části s jídelnou a kuchyní. Kuchyňská linka není součástí vybavení, takže můžete uplatnit své vlastní nápady a preference. Koupelna v domě disponuje dvěma umyvadly a rohovou vanou. Toaleta je samostatná. Původní průjezd ponechán jako otevřené zádveří a do přístavby je realizována prosklená stěna do obývacího pokoje, ze kterého je vstup přímo na terasu za domem. Terasa, která navazuje dále na zahradu přes vyrovnávací schodiště je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci. Půda slouží jako úložný prostor, což je praktické pro uskladnění sezónního vybavení nebo do budoucna můžete rozšířit o další pokoje.

Celková výměra pozemku je 936 m2, je tvořena zastavěnou plochou a nádvořím o výměře 268 m2 a zahradou 668 m2. Délka celého pozemku je orientačně 150 m a šířka orientačně 7 m. Z necelé poloviny je zahrada kompletně oplocena, s příjezdem i ze zadní části pozemku přes plechová vrata, což příjemně rozděluje pozemek na dvě části a nabízí tak dostatek soukromí.

Základy jsou betonové. Do ulice je střecha sedlová a ve dvorním traktu je střecha pultová o výšce 5,56 metrů. Střešní krytina jsou keramické tašky. Podlahy jsou pokryty keramickou dlažbou a laminem. Dům má napojení na veškeré inženýrské sítě a splaškovou kanalizaci. Ohřev vody zajišťuje elektrický kotel a vytápění je podlahové. Plyn v domě není. Náklady na dům jsou nyní nastaveny v minimální výši, u elektřiny 2 700,- Kč /čtvrtletně (majitelům se vrací), za vodu prozatím 1 000 Kč /ročně, jelikož je dům po rekonstrukci neužíván a nový majitel bude prvním uživatelem domu, tak si bude moct zálohy nastavit dle své předpokládané spotřeby.

Obec nabízí klidný životní styl s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti, školy, školky, restaurace i obchody. Brno i Znojmo jsou autem vzdálená do 30 minut jízdy autem.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Budu se s Vámi těšit na osobní prohlídce. Realitní makléřka Jana Barabášová RE/MAX Delux

Číslo nabídky:376172Plocha užitná:107
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:po rekonstrukciBudova:cihlová

O mně

 

Na trhu s nemovitostmi se pohybuji od r. 2007, stále se vzdělávám a to nejen v tomto oboru.

 

Miluju svoji rodinu, psa, přátele a svoji práci. U běhání relaxuji stejně tak jako u dobrého jídla. Věnuju se rodinným konstelacím a tomu, co mi dává smysl.

 

Na první pohled se zdá být oblast realit jako „tvrdý business“, avšak je vždy na každém člověku, jaký zvolí přístup. Rozhodla jsem se provázet klienty tímto celým procesem především bezpečně, tedy tak, jak si daná situace právě vyžaduje, a také jaký přístup bych si přála já sama!

 

Díky tomu Vám mohu nabídnout odborné znalosti a cenné zkušenosti. Zakládám si na osobním přístupu a lidskosti. Dělat totiž práci s láskou, která mě naplňuje, je mým posláním!

 

Zastávám názor, že správnou a jedinou dlouhodobou vizí, je maximální spokojenost všech zúčastněných stran. Své služby Vám garantuji! Abyste se Vy mohli s klidem věnovat své rodině, práci či koníčkům.

 

Bude mi ctí s Vámi spolupracovat a tvořit základ pro Váš nový DOMOV, PROJEKT nebo jen INVESTICI!

 

Obraťte se na mě s prodejem nebo pronájmem Vaší nemovitosti, stejně jako s nezávaznou konzultací, tržním odhadem nemovitosti či odhadem pro účely dědického řízení.

 

Jsem tu pro Vás!

Jana Barabášová

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.