Powered by Smartsupp
Pronájem bytu 2+kk, 34 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Židenice

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti vám nabízíme k pronájmu částečně zařízený byt 2+kk o velikosti 34 m² na klidné Gebauerově ulici v Židenicích. Tento byt se nachází ve dvorním traktu a má samostatný vchod, což zaručuje klid a soukromí. Bytová jednotka je energeticky zcela samostatná a o komfort bydlení sa postará centrální plynový kotel a o teplou vodu elektrický bojler.
Celkové měsíční náklady činí 14 000,- Kč (11 000 Kč nájemné, 3 000 Kč energie). Kauce je 15 000,- Kč. Platba kauce a nájemné se hradí při podpisu nájemní smlouvy v hotovosti oproti dokladu. Platba nájemného je vždy k 20. dni v měsíci a hradí se na měsíc dopředu. Odměna RK je 13 310,- Kč s DPH.
Byt je určený maximálně pro dvě osoby. Lokalita je klidná a přátelská, občanská vybavenost je téměř dokonalá. Vše co potřebujete naleznete do 10 minut chůze od bytu. Majitel nemovitosti si vyhrazuje právo na výběr nájemníka dle jeho zvolených kritérií. Tento byt je připravený k nastěhování.
Pro další informace a domluvení termínu prohlídky mě kontaktujte.

Číslo nabídky:376066Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1Typ:

Pronájem

Počet podlaží:1Podkategorie:

2 + kk

Plyn:plynovodJednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceStav objektu:dobrý
Budova:cihlováVlastnictví:

osobní

O mně

Více než 20 let se pohybuji v obchodní sféře. Působila jsem ve vrcholovém managementu nadnárodních společností. Mám za sebou několik úspěšně zrealizovaných obchodů v oblasti nemovitostí v Brně, developerský projekt v centru Brna a akvizici developerského projektu Hlinky. Baví mě práce s lidmi, poznávání jejich životních příběhů a hledání vzájemné inspirace. 

 

Mým životním heslem je „kde jsou lidé, tam je cesta“. Jsem nadšeným hledačem řešení. Využívám osvědčené a moderní způsoby prezentace, aby daná nemovitost zajímavým způsobem oslovila potencionální investory. Každá nemovitost k prodeji má právě svého kupujícího a je jen v rukách šikovného a zkušeného makléře propojit kupujícího s prodávajícím, aby byla spokojenost na obou stranách.

 

Mám patnáctiletou dceru Tamarku a dospělou dceru Kristínu. Baterie mi dobíjí sport, inspiraci nacházím v přírodě a cestování. Tvořivost rozvíjím malováním a kulinářským experimentováním.

 

Ráda Vás provedu procesem koupě, prodeje, nebo pronájmu Vaší nemovitosti. Vše na vysoké profesionální úrovni a s velkou dávkou lidskosti.

Mgr. Karin Takáčová MPH.

Makléř

Certifikáty

specialista 300x300 20kb profik 76kb Silver-816x816 Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.