Pronájem bytu 2+1, 55 m2, Valtice
Nedostupné, nevolat

Valtice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+1 ve Valticích.

Byt se nachází v 1.NP zděného bytového domu bez výtahu. Bytový dům i byt prošel rekonstrukcí. Samostatná bytová jednotka disponuje prostornou chodbou s šatnou. Z chodby vstoupíte do pokoje, který je orientovaný do klidného vnitrobloku s výhledem na dětské hřiště. Další vstup z chodby Vás zavede do obývacího pokoje, přes který se dostanete do kuchyně. Kuchyně je vybavena elektrickou varnou deskou, troubou, digestoří, lednicí po domluvě možnost ponechání za poplatek. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, elektrickým topným žebříkem a nachází se zde přípojka na pračku. WC je samostatné. Vytápění bytu je elektrické.

K bytu náleží sklepní kóje. Za domem se nachází dětské hřiště. Možnost parkování před domem nebo na nedalekém odstavném parkovišti, které se nachází jen pár minut chůze od domu. Byt se připravený k okamžitému nastěhování. Nájemce si zajištuje připojení k internetu /kabelové TV sám. Elektřina a se nepřepisuje na nájemce, zůstává na majiteli.

Platby:
• nájemné: 12.000 Kč/ měsíc
• zálohy na služby: 3.500 Kč/měsíc
• vratná kauce (jistota): 15.000 Kč
• provize RK: 15.000 Kč + DPH

Při podpisu Nájemní smlouvy je splatné nájemné a záloha na energie na první měsíc a vratná kauce. Rezervační poplatek (provize RK včetně DPH) je splatný při podpisu rezervační smlouvy.

Zaujala vás tato nemovitost? Neváhejte si domluvit osobní prohlídku!

Číslo nabídky:380004Plocha užitná:55
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:5
Podkategorie:

2 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Stav objektu:Velmi dobrýTopení:ústřední elektrické
Budova:SmíšenáVlastnictví:

Osobní

Doprava:vlak, silnice, autobus

O mně

Bydlím již několik let ve vinařské vesnici Dolní Dunajovice u Mikulova. Je to krásné místo obklopené vinohrady, ideální pro klidný život s rodinou. S manželem Markem máme dva syny a dceru. Miluji atmosféru při sklizni hroznů a celý proces výroby vína. Je to pro mě součást života ve vinařské vesnici, kde jsem doma.

 

Už od mládí mě bavila představa vlastního podnikání a svoboda kterou mi to dávalo. Ve dvaceti jsem se rozhodla k prvnímu kroku a začala jsem podnikat. Nedělám věci napůl a snažím se dosáhnout co nejlepších výsledků. Zároveň si uvědomuji důležitost týmové práce, proto jsem si zvolila společnost RE/MAX jednu z nejsilnějších značek na trhu s realitami. Je pro mě důležité se neustále vzdělávat, a to se mi v RE/MAXu dostává v nejvyšší kvalitě.

 

Jsem komunikativní a přátelská. S klienty si držím přátelský přístup založený na důvěře. Dobré vztahy a spokojenost zákazníků jsou pro mě klíčové. U realit mohu klientům pomáhat najít jejich vysněný domov. Uvědomuji si, jak důležité je mít vlastní bydlení a jak reality ovlivňují každodenní život lidí. Ráda Vám pomohu s tímto životním krokem!

 

Zajistím pro Vás komplexní servis zahrnující: oceňování nemovitostí, přípravu inzerátu a prezentaci na internetu, zprostředkování kontaktů s potencionálními kupujícími nebo prodávajícími a právní servis při transakci.

 

Spolehlivost, serióznost a diskrétnost jsou pro mě základ!

 

V případě zájmu o prodej či koupi nemovitosti se na mě neváhejte obrátit. Budu pro Vás ráda k dispozici se svými zkušenostmi a znalosti trhu. Zavolejte nebo pište, budu se těšit na spolupráci!

 

“Domov je místo, kde začíná náš příběh.“

 

 

Lenka Šomanová

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista rmx-cms 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.