Prodej rodinného domu, 165 m2, Malešovice
Nedostupné, nevolat

Malešovice

Hledáte-li domov, pro vaši rodinu bez nutnosti prvotních a následných investic, je tato nabídka právě pro vás.

V přímém zastoupení majitele nabízíme možnost koupě krásného rodinného domu v obci Malešovice. Samostatný rodinný dům, kolaudovaný 2007-2008 s dispozicí 4+1 a celkovou podlahovou plochou cca 165m2, zahradou 895m2, bazénem, venkovní infra saunou, terasou a parkovacím stáním pro dva automobily.

Dům je situovaný v nové zástavbě, nepodsklepený a skládá se z přízemí, které má prostornou chodbu, tech. místnost, kuchyni, obývací pokoj, komoru a toaletu. Druhé podlaží má 3 pokoje, koupelnu s vanou, sprchový kout a toaletu.
Zahrada je díky svojí výměře ideální na údržbu a relax. Je zde bazén, venkovní infra saunu, aut. zavlažování, zahradní domek na běžné zahradní nářadí i uskladnění dřeva ale hlavně i prostornou venkovní zastřešenou terasu s video projektorem, plátnem a sedací soupravou z umělého ratanu, které jsou součástí kupní ceny. Zavlažování je řešeno pomocí studny (10m) s vlastním čerpadlem. Výhodou je, že pro aktivaci zavlažování zahrady, spuštění filtrace v bazénu nebo i zapnutí venkovního osvětlení můžete použít systém chytré domácnosti AMAZON ALEXA, pouze pomocí hlasu. Systémem je vybavena část domu, včetně ovládání kotle pomoci chytrého telefonu.

Součástí prodeje jsou samozřejmě vestavěné spotřebiče v kuchyni: indukční deska, trouba, mikrovlnná trouba, myčka a „americká“ lednice. Dále majitelé v rámci prodeje ponechají i pračku a sušičku.
V r.2021 byla provedena částečná rekonstrukce domu, v podobě výměny vinylových podlah ve všech obytných místnostech, renovace schodiště, výměna sprchového koutu, umyvadla a i vinylové podlahy v koupelně. Dům je kompletně nově vymalován.

Je napojený na obecní vodovod, kanalizaci (obec má vlastní ČOV), elektřinu a má vlastní vrtanou studnu (10m), má speciální vnitřní zateplení pro efektivnější úsporu. O vytápění domu a ohřev vody se stará plynový kotel se zásobníkem. Do domu je zavedena i přípojka 380V. Úsporu při vytápění umožní i krb umístěný v obývacím pokoji v přízemí. Aktuální měsíční zálohy na energie činí cca 4000,-kč. Pohodlné zaparkovaní přímo pod zastřešeným parkovacím stáním u domu zajistí elektrická posuvná brána na. PENB v tuto chvíli není vyhotoven, proto uvádíme dle zákona třídu G.

Největší výhodou tohoto domu, je maximální soukromí, umocněno zeleným plotem vysokých tují kolem cele zahrady.
Malešovice se nachází 25km od centra Brna, a 5km od Pohořelic. V obci je mateřská škola, menší potraviny, základní škola pak v nedaleké obci Loděnice (3km) případně v Pohořelicích. Dostupnost do Brna případně do přilehlých Pohořelic je možná pomocí rychlostí komunikace D52 – autem, nebo autobusovým spojem pomocí IDS JMK č. 164 a 108.

Nemovitost bude prodána nejvýhodnější nabídce. Majitel si vyhrazuje právo vybrat konečného zájemce, dle jím zvolených kritérií.

Bližší informace a sjednání termínu prohlídkového dne, rád sdělím po telefonické domluvě, případně emailu.

Číslo nabídky:326642Plocha užitná:165
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:velmi dobrýBudova:cihlová

O mně

 

K realitám mě přivedl můj dlouholetý kamarád, který je zároveň majitelem kanceláře RE/MAX Delux, ve které v současné době působím. Jedním z hlavních principů realitní činnosti je i práce s lidmi, a to byl i ten hlavní důvod proč jsem si tento obor vybral!

 

Rád poznávám nové lidi a baví mě práce s nimi. Jsem člověk jako každý jiný a myslím si o sobě, že se dokážu vcítit do druhých, abych dobře pochopil jejich potřeby a přání. Právě tento fakt mě ujišťuje v tom, že jsem schopný každému svému klientovi poskytnout maximální pomoc jak po profesní, tak i po osobní stránce.

 

Doposud jsem podnikal v oboru dopravy a logistiky a založil svojí spediční firmu. Vím, že v tomto oboru jsem byl opravdu schopný. Reality pro mne byly ze začátku výzva, a nakonec se mi podařilo stát se jedním z Top makléřů sítě RE/MAX!

 

Každá nová zakázka, klient nebo nemovitost je pro mě motivací k tomu, být jeden z nejlepších ve svém oboru.

Lukáš Neumann

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb 100_percent certifikat makler roku III misto 2020 realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.