Prodej bytu 1+1, 42 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Bystrc

V přímém zastoupení majitele vám nabízím možnost koupě bytové jednotky na ulici Teyschlova v Brně – Bystrci.

Byt o dispozici 1+1 s lodžií a celkovou podlahovou plochou 42m2, se nachází ve 2. patře 8mi podlažního panelového domu. Dům je zateplený, má plastová okna, vstupní dveře a nový výtah.

Vstupem do bytu se dostáváme do chodby, ze které dále pokračujeme do kuchyně. Z chodby je zároveň vstup do koupelny a na toaletu. Zděné jádro je samozřejmostí. Součástí prodeje bytu je i sklepní kóje.

Aktuálně je byt pronajímán, současný nájemník by měl byt opustit v průběhu června.

Vytápění bytu je řešeno dálkovým rozvodem. Celkové měsíční náklady bytu činí přibližně 4000,-kč včetně spotřeby elektřiny. V současné době nebyl vyhotovený energetický štítek, proto uvádíme třídu G.

Brněnská část Bystrc je velmi klidná lokalita s výbornou dostupností do přírody a na přilehlou brněnskou přehradu. Zastávka tramvaje vzdálena cca 500m, autobusová zastávka potom cca 200m. V blízkém okolí je hned několik mateřských a základních škol, obchody, restaurace, veškerá občanská vybavenost, spousta zeleně a parků.

Prodávající si vyhrazuje právo, vybrat konečného zájemce dle jím zvolených kritérií


Tento krásný světlý byt je výhodnou investiční příležitostí, tak i jako startovací bydlení.

Více informací a sjednání termínu prohlídky rád sdělím po telefonické domluvě nebo emailu.

Číslo nabídky:362081Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2Typ:

Prodej

Počet podlaží:9Podkategorie:

1 + 1

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:panelováVlastnictví:

osobní

O mně

 

K realitám mě přivedl můj dlouholetý kamarád, který je zároveň majitelem kanceláře RE/MAX Delux, ve které v současné době působím. Jedním z hlavních principů realitní činnosti je i práce s lidmi, a to byl i ten hlavní důvod proč jsem si tento obor vybral!

 

Rád poznávám nové lidi a baví mě práce s nimi. Jsem člověk jako každý jiný a myslím si o sobě, že se dokážu vcítit do druhých, abych dobře pochopil jejich potřeby a přání. Právě tento fakt mě ujišťuje v tom, že jsem schopný každému svému klientovi poskytnout maximální pomoc jak po profesní, tak i po osobní stránce.

 

Doposud jsem podnikal v oboru dopravy a logistiky a založil svojí spediční firmu. Vím, že v tomto oboru jsem byl opravdu schopný. Reality pro mne byly ze začátku výzva, a nakonec se mi podařilo stát se jedním z Top makléřů sítě RE/MAX!

 

Každá nová zakázka, klient nebo nemovitost je pro mě motivací k tomu, být jeden z nejlepších ve svém oboru.

Lukáš Neumann

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb 100_percent certifikat makler roku III misto 2020 realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.