Prodej bytu 2+1, 56 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Královo Pole

V přímém zastoupení majitele nabízíme možnost koupě bytové jednotky v Brně – Králově poli na ulici Kubešova.

Jedná se o byt, který má dispozici 2+1, dvě lodžie a celkovou podlahovou plochu 56m2. Byt se nachází v 7. patře 8mi podlažního panelového domu. V domě je nový výtah, vstupní dveře, je zateplený a samozřejmostí jsou plastová okna.

V bytě je původní umakartové jádro a kuchyňská linka. Stav bytu je tedy původní, nicméně velmi udržovaný. Nabízí se tak prostor pro realizaci úprav bytu, dle vlastních představ nového majitele. Velkou výhodou a benefitem bytu je fakt, že jsou zde dvě zasklené lodžie, které umožní další prostor pro relax a odpočinek.

Celkové měsíční náklady činí cca 4800,-kč, je zde započítána záloha na elektřinu, plyn a veškeré náklady spojené s údržbou domu. Vytápění a ohřev vody je řešeno dálkově. Energetický štítek není v tuto chvíli k dispozici, proto uvádíme třídu G.

Samotná poloha bytového domu je velmi příjemná, jak z pohledu klidného prostředí, kompletní občanské vybavenosti, tak i dostupnosti do centra Brna. V těsné blízkosti se nachází jeden z důležitých dopravních uzlů Semilaso, ze kterého je možné se dostat na všechny strany města.

Majitel si vyhrazuje právo, vybrat konečného zájemce dle jím zvolených kritérií.

Pokud vás tato nabídka zaujala ať už po stránce investiční nebo startovacího bydlení, neváhejte se ozvat pro doplňující informace a sjednání termínu prohlídky.

Číslo nabídky:382010Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:7Typ:

Prodej

Počet podlaží:8Podkategorie:

2 + 1

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:Velmi dobrý
Budova:PanelováVlastnictví:

Osobní

O mně

 

K realitám mě přivedl můj dlouholetý kamarád, který je zároveň majitelem kanceláře RE/MAX Delux, ve které v současné době působím. Jedním z hlavních principů realitní činnosti je i práce s lidmi, a to byl i ten hlavní důvod proč jsem si tento obor vybral!

 

Rád poznávám nové lidi a baví mě práce s nimi. Jsem člověk jako každý jiný a myslím si o sobě, že se dokážu vcítit do druhých, abych dobře pochopil jejich potřeby a přání. Právě tento fakt mě ujišťuje v tom, že jsem schopný každému svému klientovi poskytnout maximální pomoc jak po profesní, tak i po osobní stránce.

 

Doposud jsem podnikal v oboru dopravy a logistiky a založil svojí spediční firmu. Vím, že v tomto oboru jsem byl opravdu schopný. Reality pro mne byly ze začátku výzva, a nakonec se mi podařilo stát se jedním z Top makléřů sítě RE/MAX!

 

Každá nová zakázka, klient nebo nemovitost je pro mě motivací k tomu, být jeden z nejlepších ve svém oboru.

Lukáš Neumann

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb 100_percent certifikat makler roku III misto 2020 realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.