Prodej bytu 2+kk, 84,69 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Chcete vlastnit klenot?

Existuje mnoho mezonetových bytů. Některé mají podlahovou plochu 85 m2 a velkou terasu. Ale jen pár bytů v Rezidenci Biskupská má dechberoucí výhledy na katedrálu sv. Petra a Pavla.

Dispozice tohoto bytu a jeho designově na míru vyrobený nábytek… A takto bych mohl pokračovat hodiny, ale popište slovy výjimečný byt. To nejde…

Nechte se pohltit mojí video prohlídkou, určitě ve Vás vzbudí touhu si byt osobně projít, vyzkoušet si, jaké to bude uvařit si a vychutnat kávu ve své nové kuchyni nebo posnídat na terase. Dopřát si odpočinek ve vířivé vaně a probouzet se v romantické ložnici…
Přestaňte snít, tohle opravdu můžete mít.

Přijměte pozvání na výbornou kávu a rezervujte si Vaší individuální prohlídku tohoto jedinečného bytu.

Číslo nabídky:360899Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:5Typ:

Prodej

Počet podlaží:6Podkategorie:

2+kk

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Topení:KlimatizaceBudova:smíšená
Vlastnictví:

osobní

O mně

 

Jmenuji se Lukáš Trunkát, jsem certifikovaný realitní makléř a pro své klienty jsem připraven vyjednat vždy jen ty nejlepší podmínky ať už jde o prodej, koupi nebo pronájem nemovitostí.

 

Realitní činnost je práce s lidmi, a to je jeden z důvodu proč jsem si tento obor vybral. Rád poznávám nové lidi a baví mě práce s nimi. Jsem člověk jako každý jiný, dokážu se vcítit do druhých, pochopit jejich potřeby a přání. Díky tomu, jsem schopný každému svému klientovi poskytnout maximální pomoc jak po profesní, tak i osobní stránce.

 

Své jméno jsem se rozhodl spojit s jednou z nejsilnějších značek na světovém trhu realit. Je pro mě velice důležité neustále se zdokonalovat, vzdělávat se, učit se a toho se mi v RE/MAX dostává v té nejvyšší kvalitě.

 

Práce realitního makléře je mým koníčkem a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Natáčím videoprohlídky, využívám profesionálního fotografa, vytvářím Home Staging, pracuji na sociálních sítích, inzeruji na nejnavštěvovanějších realitních portálech... vše s jasným cílem - prodat Vaší nemovitost za NEJVYŠŠÍ MOŽNOU CENU k Vaší plné spokojenosti!

 

Bude mi ctí být součástí vaší velké životní změny, kterou prodej či koupě nemovitosti je.

Bc. Lukáš Trunkát

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk bronze Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.