Prodej rodinného domu, 145 m2, Radostice
Nedostupné, nevolat

Radostice

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme ke koupi zrekonstruovaný řadový rodinný dům, se zahradou.
Dům se nachází v klidné části téměř v centru obce na rovinatém pozemku. Část zahrady je vedená, jako zastavitelná plocha, tudíž nabízí možnost postavit další jednotku nebo zhodnotit.

Podsklepený dům ma dispozici 3+1 se dvěmi koupelnami a toalety.
Po vstupu do domu se ocitneme v prostorné předsíni, z které se vchází do kuchyně pokoje i se vychází na dvorek a zahradu. Dále dalším pokojem se prochází to třetí ložnice, a je zde připravený prostor pro schody do půdní části.
Dům je velice kvalitně zrekonstruován a je o něj dobře staráno, ve dvorku se nachází dílna úložný prostor, a dále na zahradě další zahradní domek, plocha pro bazén a z ulice pod Sirotkem velký vjezd pro auto či obytný přívěs.

Dům je napojený, na plynovou přípojku, vodovodní přípojku, a kanalizaci a má vlastní studnu, sítě jsou vyvedeny a připravený k rozšíření také do půdního prostoru.

Obec Radostice u Brna je krásná malebná obec s velice dobrou dostupnosti do blízkých Střelic a Brna, nachází se zde mateřská i základní škola je zde tělocvična a knihovna. Obec leží v krásné krajině obklopené lesy, a vede sem vlakové spojení.
Pokud hledáte právě takový dům pro bydlení a tento si Vás chytnul, tak nás neváhejte kontaktovat a domluvit prohlídku.
Majitelé si vyhrazují právo vybrat kupujícího na základě jimi zvolených kritérii.

Na viděnou Miroslav Klepáček Remax Delux Brno.

Číslo nabídky:336995Plocha užitná:145
Kategorie:

Domy a vily

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceStav objektu:velmi dobrý
Budova:smíšená

O mně

 

Jsem rád, že můžu být součástí týmu realitních profesionálů v RE/MAX Delux. Týmu, který sdílí stejné etické hodnoty, kterých se držím i já celý život! V tomto případě mám na mysli etické hodnoty, jak jednat s lidmi a vést realitní obchod tak aby byli klienti maximálně spokojeni.

 

Díky prvotřídnímu vzdělání v oblasti realit, které nekončí jedním certifikátem, ale neustále pokračuje jsem se stal profesionálem, jakým jsem chtěl být. RE/MAX know-how jak nejlépe prodat, koupit nebo pronajmou nemovitost není „formou pokus omyl“ ale kvalitní vzdělávací proces od těch nejlepších realitních makléřů nejen z ČR!

 

Rád bych Vám proto nabídl realitní služby důvěryhodně, bezpečně a profesionálně. V případě potřeby mě neváhejte kontaktovat!

Bc. Miroslav Klepáček

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.