Prodej bytu 4+kk, 151 m2, Fuengirola
Nedostupné, nevolat

Fuengirola

Luxusní apartmán o celkové obytné ploše 151 m2 díky svému umístění a unikátním, černě lemovaným obřím oknům dokáže navodit pocit, že vám patří celé okolí živého města Fuengirola. Díky skvěle navržené architektuře vy vidíte vše, vás však nikdo. Dominantou bytu je mimořádně velkorysá terasa o rozloze 44 m2, skvělá pro vychutnání ranní kávy, siesty, ale i setkání s přáteli a rodinou. Terasa nabízí na jedné straně výhledy na majestátní hory, z druhé strany na na moře, od kterého vás dělí několik minut chůze.
Centrálním bodem interiéru je prosluněný obývací pokoj, který zároveň slibuje klidné, zasloužené útočiště, dispozice pokračuje třemi ložnicemi, dvěma koupelnami a otevřenou kuchyní. Místnosti působí vzdušně, čistě, dýchá z nich pohoda. U jídelního stolu si denně vychutnáte nejen menu, ale také božský výhled na štít jedné z hor Sierra de Mijas.
Kdyby snad výjimečně španělské počasí nepřálo, je k dispozici golfový simulátor, posilovna, ve které minuty na pásu nebo rotopedu
zpříjemňuje výhled na venkovní bazén - ovšem k rezidenci náleží bazény hned tři, dva venkovní, jeden vnitřní, dále také sauna, pára, vířivka. Děti si zamilují dětský koutek a minigolf. Pro váš vůz je k dispozici prostorné garážové stání,
k apartmánu náleží úložný prostor.

Nabízíme prémiovou nemovitost v lukrativní destinaci. Jednoduše, bez starostí, s minimálními náklady na pořízení a provoz. Stanete se vlastníkem 1/8 nemovitosti Vašich snů. Užívat ji pak budete 1/8 roku, přesněji 44 nocí. Tedy přesně tolik, kolik potřebujete, abyste si svůj druhý domov naplno užili během pořádné zimní i letní dovolené a několika prodloužených víkendů. Že byste tu raději byli déle? Žádný problém. Můžete vlastnit třeba čtvrtinu nebo polovinu nemovitosti. Starosti se správou, úklidem a péčí o nemovitost za Vás po celou dobu Vašeho vlastnictví řeší správce a garant tohoto projektu.

Oblast Fuengirola slibuje svou vizitkou nejznámějšího střediska na pobřeží Costa del Sol širokou škálu možností, ale
zároveň zde najdete, oproti sousedním letoviskům, větší klid. Příliv turistů před lety proměnil dříve malou rybářskou
vesničku na moderní oblast s rybářským přístavem a kotvištěm pro luxusní jachty. Městečko prošlo zásadním vývojem,
a dnes se můžeme procházet po nejdelší promenádě vEvropě, lemované plážovými restauracemi, bary a dechberoucím
výhledem na pobřeží. Oblast je naprosto ideální pro skloubení poklidného života se zábavou.

Oblast Fuengirola nabízí skvělou dostupnost. Do nedaleké Málagy létají spoje z Prahy bez přestupu. Málaga je pak spoje-
na s Fuengirolou železnicí, která vás z letiště nebo centra města doveze přímo do centra. Dlouhé promenády podél pobřeží zase
nabízí spojení s mnoha okolními body pěší turistikou či na kole.

Počasí: Jaro 19° Léto 27° Podzim 22° Zima 15°

Pokud Vás nemovitost zaujala, tak neváhejte kontaktovat makléře pro více informací a případně domluvit prohlídku

Číslo nabídky:374579Plocha užitná:151
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:2
Podkategorie:

4 + kk

Jednotka:za nemovitost
Stav objektu:novostavbaBudova:cihlová
Vlastnictví:

osobní

O mně

 

Jsem rád, že můžu být součástí týmu realitních profesionálů v RE/MAX Delux. Týmu, který sdílí stejné etické hodnoty, kterých se držím i já celý život! V tomto případě mám na mysli etické hodnoty, jak jednat s lidmi a vést realitní obchod tak aby byli klienti maximálně spokojeni.

 

Díky prvotřídnímu vzdělání v oblasti realit, které nekončí jedním certifikátem, ale neustále pokračuje jsem se stal profesionálem, jakým jsem chtěl být. RE/MAX know-how jak nejlépe prodat, koupit nebo pronajmou nemovitost není „formou pokus omyl“ ale kvalitní vzdělávací proces od těch nejlepších realitních makléřů nejen z ČR!

 

Rád bych Vám proto nabídl realitní služby důvěryhodně, bezpečně a profesionálně. V případě potřeby mě neváhejte kontaktovat!

Bc. Miroslav Klepáček

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.