Vynikající investiční příležitost! Krásný byt v Italských Alpách, Brentských Dolomitech, což je jedna z největších lyžařských oblastí Dolomit, najdeme v malebném městečku Ponte di Legno, které leží na severozápadním okraji údolí Val di Sole v nadmořské výšce 1.256 m a společně s Temú, Passo Tonale a ledovcem Presena tvoří dynamicky se rozvíjející ski-areál, nabízející 70 km kvalitních sjezdových tratí se 100% umělým zasněžováním a více než různorodou a kompletně propojenou lyžařskou oblast.
Byt o celkové ploše 62 m2 se nachází ve 2. patře charakteristické rezidence z r. 2006 s výtahem a sestává ze vstupní haly, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ze kterého je vstup na terasu, ložnice s balkónem, podkrovní ložničky a koupelny s oknem. Byt je kompletně zařízený a má samostatné vytápění. Na podlahách parkety, příprava na komín.
Velmi slunný byt s jižní orientací a s nádherným panoramatickým výhledem na Ponte di Legno je v blízkosti nových lyžařských vleků které vedou z Ponte di Legno na Passo Tonale. Passo Tonale je lyžařské středisko ležící v horském sedle ve výšce 1 882 m, kde lze díky ledovci Presena lyžovat až do výšky 3 000 m (celoroční lyžování). S Ponte di Legno, je propojeno bezplatným skibusem (cca 8 km). Střediska dohromady tvoří úctyhodný ubytovací komplex hotelů a rezidencí ležících v těsné blízkosti sjezdovek a vleků.
Poloha bytu je výhodná i vzhledem k blízkosti centra městečka, kde nalezneme kompletní infrastrukturu služeb a pestrou škálu mimolyžařského vyžití včetně bazénu, ski-barů, diskoték, půjčoven sněžných skútrů apod.
Vzdálenost z Prahy 780 km.

Rrealitka Brno