V exklusivním zastoupení majitele prodám novostavbu přízemního rodinného domu 3+kk s terasou a malou zahrádkou ve stávající řadové zástavbě. Dům je ve tvaru L, v klidném prostředí na konci ulice.

Dům bude vystavěn z pórobetonových tvárnic Ytong lambda, s plastovými okny a dveřmi značky Veka. Střešní konstrukce bude tvořena příhradovými nosníky a opatřena pálenými taškami.

Dispozice domu:
Po vstupu do domu je zádveří( 2,8 m2), následně se vejde do prostorné chodby( 9,2 m2). Všechny pokoje mají samostatný vstup - nejsou průchozí. Obytná část domu je moderně řešena otevřeným obývacím pokojem ( 14 m2) a kuchyňským koutem s jídelnou ( 16,9 m2) se vchodem na venkovní terasu ( 17, 3 m2). V domě jsou další 2 pokoje ( 17,2 a 15 m2) a určitě oceníte i praktické řešení šatny ( 4,4 m2).

Městys Boleradice je velmi klidnou a příjemnou lokalitou uprostřed přírody, obklopena vinicemi. Nachází se 6 km severovýchodně od Hustopečí v okrese Břeclav. Žije zde 903 obyvatel.

Dům bude k nastěhování ve IV.Q 2019, financování ve 4 etapách.

Neváhejte mě kontaktovat,abychom si domluvili osobní schůzku, kde Vám sdělím další podrobné informace. Těším se na Vás !!!

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno