Ve výhradním zastoupení nabízíme byt 3+1. Byt je v družstevním vlastnictví s možnosti odkoupení do OV. Anuita činí 41000,-, úvěr revitalizace pak 29000,-. Pozor, neplatíte daň z převodu nemovitosti!!!
K bytu je samostatná spíš umístěná na společné chodbě a velký uzamykatelný suchý sklep.
Byt je prázdný, je nutno provést drobné úpravy (PVC, koberce, dveře). Lze se ihned nastěhovat. Byt je vymalovaný.
Jedná se o rozměrově největší typ bytu v panelových domech. Celý dům je zateplený v rámci revitalizace a má výtah. Byt se nachází v 1.nadzemním podlaží, kde kuchyň, obývací pokoj spolu s dětským pokojem je situován na západ. Součástí bytu je také balkón a velká vestavěná skříň (komora se zatahovacími dveřmi).
V místě sídliště je základní škola vzdálena 2 minuty chůze. Celé sídliště je vsazeno do přírody s krásnou scenérií s možnostmi procházek do blízkého lesa, v sousedství a u nedaleké školy jsou dětská hřiště. U domu je dostatek parkovacích míst. Sídliště je situováno mimo průjezdné komunikace, asfaltové cesty jsou pouze jako přístupové pro obyvatele domů. Město má rozvinutou infrastrukturu obchodů, zdravotní středisko, autobusovou stanici a prochází tudy také železnice Brno - Svitavy s vynikající dostupností do Brna. Autem je město Brno dostupné cca 15 minut. Adamov je také průmyslovou oblastí s velkou možností nabídky zaměstnání. Byt lze po dohodě navštívit a prohlédnout.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
DSC_0684.JPG
DSC_0683.JPG
Plánek profi.jpg