Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme rodinný dům s hospodářským stavením na pozemku o celkové výměře 4 901 m2 v malebné obci Běhařovice-Ratišovice, okres Znojmo.

Nemovitost je v započaté, avšak nedokončené rekonstrukci. Novému majiteli tak nabízí jedinečnou příležitost dokončit realizaci dle svých představ a požadavků.

Započatá rekonstrukce na obytné části o dispozici 3+kk proběhla v roce 2016-2017 a zahrnuje: novou střechu, okapy, komín, stropy, podhledy, zateplené interiérové zdivo i příčky, nové rozvody elektřiny, vody, plynu, kanalizace, nová plastová okna, nově vybetonované podlahy a po celém obvodu obytné části je izolační fólie.

V zadní části objektu najdeme další dvě místnosti se samostatným vstupem ze dvora.

Na konci prostorného dvora se nachází další stavení s průjezdem, které je z části podsklepené a jeho dispozice nabízí 4 místnosti.

Průjezdem se dostaneme na pozemek s hospodářským stavením a velkou stodolou ,ze které jsou dva průjezdy na zadní pozemek o výměře 3 246 m2 vedeném v územním plánu jako plocha k bydlení. Tento pozemek dále disponuje dvěma studnami.

Celý objekt je od vstupních vrat až po zadní pozemek průjezdný.

V této chvíli probíhá zpracování PENB, proto než-li bude vyhotoven, uvádíme ze zákona tř."G" . 

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Prodej nemovitostí Brno
male--15.jpg
male--16.jpg
m1476-Ratisovice.jpg
m1476-Ratisovice3Da.jpg
m1476-Ratisovice3Db.jpg
m1476-Ratisovice3Dc.jpg
CUZK Mapa parcel.jpg