Ve výhradním zastoupení majitele nabízím k prodeji jednopodlažní samostatně stojící dům se zahradou o cp 1811m2, částečně podsklepený, situovaný u obecní komunikace v obci Hladké Životice.
Betonové základy a z části pravděpodobně kamenné. Izolace proti vlhkosti jsou
vodorovné. Dům je zděný tl. 30-70cm.

Dispozice domu je 3+1 s dalšími menšími místnostmi sloužící jako vhodné prostory ke skladování. V domě je i garáž.

Rozměry jednotlivých místností: chodba (15,6m2), WC (1,2m2), komora (4,65m2), koupelna (5,7m2), chodba (8,9m2), kuchyně (9,6m2), pokoj (14,7m2), pokoj (12,8m2), komora (2,5m2), pokoj (26,0m2), sklad (8,4m2), sklad (6,8m2), garáž (29,9m2)

V koupelně je vana a umyvadlo, WC je samostatně. Obvodové stěny v koupelně jsou
obloženy vnitřní tepelnou izolací. V kuchyni je v současné době kuchyňská linka s plynovým sporákem na propan butan, kterou si však majitel chce při prodeji vzít. Povrchy podlah jsou keramické dlažby a plovoucí podlahy. V garáži je betonová dlažba.

Vytápění je lokální elektrické, v současné době jsou v domě i krbová kamna s rozvodem tepla, ty však majitel bude při prodeji odvážet. Nicméně možnost napojení kamen tu je. Ohřev teplé vody je el. bojlerem. Objekt je napojen na
přípojku vodovodu a elektřiny. Kanalizace je svedená do jímky s přepadem. Plyn je na hranici pozemku. Pozemek kolem domu je oplocený, prostorný dvorek nabízí příjemné venkovní posezení v zahradním altánu.V současné době něbyl vyhotoven energetický štítek, proto uvádíte třídu G.

V obci se nachází mateřská a základní škola, pošta, stavební úřad, obchod, stavební úřad. Přibližně 10m od domu je zastávka autobusu a přibližně 1,5km je vlaková stanice. Dostupnost autem do Ostravy cca 30km.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Pro sjednání termínu prohlídky více informací mne neváhejte kontaktovat.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
DSC_7311.jpg
DSC_7376.jpg
DSC00626.JPG
DSC00622.JPG